Nnywellness.com

Hvordan koble opp Trailer lys på en 2007 Chevrolet-Truck


2007 linjen av Chevrolet ble utformet med tauing i tankene. Ledningene av en Chevrolet-truck har en ledningsnett på baksiden av bilen festet med en fem-veis kobling. Før trekke opp en trailer på lastebilen, kan du kontrollere tilkoblingen hengerens ledningsnett å se om de er kompatible. Hvis de ikke, må en trailer ledninger adapter kjøpes for å lage. De kan plukkes på enhver bildeler butikken.

Instruksjoner

• Park 2007 Chevrolet lastebil foran tilhengeren og sett på parkeringsbremsen. Løfter hengerens tungen på Hengerfeste og lås den på plass med låsemekanismen. Vanligvis vil dette være en stor spak som skal trekkes og pins på plass å sikre den. For andre typer trailer vedlegg, kan du se hengerens Brukerveiledning for instruksjoner.

• Sett bremsene på tilhengeren.

• Nå under lastebilens bakre ende, på førersiden. Rett bak baklys er ledningsnett trailer. Trekk ledningsnett ut som den kommer.

• Koble ledningsnettet traileren til lastebilens ledningsnett. Hvis seletøy ikke samsvarer, adapteren trailer ledninger til lastebilens ledningsnettet, og koble ledningsnettet traileren til kortet.

• Få inn i lastebilen og teste alle lysene. Ha en assistenten står bak tilhengeren og kontroller blinklys lys, kjører lys og bremselysene arbeidet.