Nnywellness.com

Hvordan å smøre hette/Trunk låsen i en Ford Focus


The Ford Focus er ansett som en kompakt bil som kommer i to grunnleggende kroppen modeller - en sedan og en kombikupé. For å få tilgang til bagasjerommet og motor Vadested fokusere lettere å gjøre, bør du smøre hette og bagasjerommet låsene 2000 og nyere fokusere minst hver 5000 miles.

Instruksjoner

• Start bak i bilen. Åpne bagasjerommet eller tilhengerfestet, avhengig av kroppen stilen du har. Vakuum ut baksiden eller bagasjerommet på bilen å hindre rusk og sand fra forurensende din bagasjerommet eller tilhengerfestet låsen. Så bruk en ren klut til å tørke ned batterilåsenheten og vaske bort synlig skitt og smuss.

• Behandle batterilåsenheten for rust. Dette kan du bruke sandpapir eller en stålbørste sand eller børste vekk rustflekker. Spray de berørte områdene med WD-40 og tørk vekk eventuelle overskytende spray før du fortsetter.

• Spray en lithium fett på batterilåsenheten bagasjerommet eller tilhengerfestet. Teflon (TM) hvit Lithium fett er et godt valg, men det er dusinvis av forskjellige spray på lithium fett. Lithium fett fungerer bra for låsene fordi de ikke korroderer din metalldeler.

• Lukk bagasjerommet eller tilhengerfestet og pop panseret ditt. Hoppe over vakuum og følg de samme trinnene du tok å rengjøre og smøre din Luke eller bagasjerommet låsen for å smøre din hetten sperren.

• Start ved å rense hetten sperren. Deretter behandle for rustflekker, spray med WD-40 og smøre hetten sperren med din lithium fett aerosol. Ikke glem å åpne og lukke hver klinke flere ganger for å arbeide fett ned inne og test som fungerer riktig.