Nnywellness.com

Hvordan erstatte Audi TT Bremseklosser


Som en høy ytelse sportsbil har Audi TT mer enn tilstrekkelig oppbremsing evner under normal drift. Når bremseklossene slites ned, men disse egenskapene er redusert, og bilen vil ta lengre tid å stoppe. For å sikre sikkerheten til bilen og de i det, er det viktig å erstatte bremseklossene så snart de begynner å vise tegn på slitasje. Når de begynner angiveri ukontrollert, er det tid for dem å bli erstattet.

Instruksjoner

• Plasser shifter i "Park", og trekk i nødbremsen håndtaket. Rulle en knekt under foran eller bak enden, endres avhengig av hvilken slutten. Center jack under tverrbjelken som går fra ett hjul til den andre. Øke bilen til hjulene er helt i luften.

• Posisjon et par Jack står nær jack, en på hver side av løfte poenget. Sakte senke Audi til vekten støttes på tribunene. Aldri arbeid på et kjøretøy støttes bare av jack. Blokker av hjulene på bakken med hjulet blokker.

• Tre hjulene av hver side etter å ha tatt av det lug vanskelige problemer. Brems rotor og caliper kabinettet er nå synlig. Kjør deg langs baksiden av låsen åpner og lukker til du føler to bolt hoder, og fjerne dem begge med en skiftenøkkel.

• Støtte skyvelære med en hånd og bruk den andre til å ta ut bremseklossene. Sette inn nye pads reversere prosessen brukes til å fjerne gamle. Plass caliper rygg i holdning, gjør at skruehull justeres. Installere bolter.

• Gjenta denne prosessen på den andre siden. Det er utrygt å endre bremsene på bare én side av bilen, så alltid endre dem i par. Sette hjulene igjen og stram det lug vanskelige problemer. Lavere Audi tilbake til bakken, så stramme det lug vanskelige problemer atter å sikre de er helt sikre.

Tips og advarsler

  • Hvis den nye pads ikke passer innenfor caliper, kan du bruke en klemme trykke stempelet tilbake på plass.