Nnywellness.com

Camaro vinduet Regulator fjerning


Camaro vinduet Regulator fjerning

Chevrolet Camaro modeller fra 1982 til i dag bruker en lignende design for samlingen makt-vinduet. Vinduet regulator starter, stopper og styrer motoren brukes til å flytte vinduet. Noen ganger vanlige vil funksjonsfeil og må erstattes. Selv om søker etter og erstatter regulator er relativt enkel, er komme til det innenfor døren den mest krevende oppgaven.

Dørpanelet

Start med å fjerne den indre dørpanelet. Er en serie av skruene som kjører lengden på døren nederst i panelet. Fjern hver skrue og plasser i en sikre beholder. Fjern de to store skruene under dørhåndtak, montert i dørkarmen bak panelet. Sakte fjerne dørhåndtak og koble ledninger koblet til strøm ruten kontroller, samt sentrallås og makt speil styrer (hvis utstyrt). Forsiktig løfte panelet rett opp, ikke ut. Gratis alle hefte å sikre dørpanelet. Hvis panelet ikke vil flytte fritt, sjekk igjen etter noen sikret klipp. Når det er gratis, gå i panelet forsiktig rundt klinke dørhåndtak.

Vinduet

Er en metallramme limt til til glasset langs bunnen av vinduet. Skruene sikre rammen for å løfte mekanismen. Fjern skruene og vinduet er gratis å fjerne. Det er best på dette punktet har hjelp løfte vinduet. Presse opp nedenfor, og løft ovenfra. Når vinduet er gratis, på sin side på et rent underlag.

Fjerne Regulator

Regulator er en liten tilbehør knyttet til motoren nederst på døren. Det holdes på plass av en pop nagle. Veldig skarpe nål nebbtangen kanskje kunne klemme klinke og trekk den ut. Hvis ikke, klinke har boret ut med litt liten. Når fjernet, koble de to ledningene til motoren og fjerne regulator.

Installere nye Regulator

Installasjonen er ganske enkelt en omvendt av prosessen. Montere vinduet regulator med pop klinke verktøyet og en pop nagle (en liten tilførsel av pop nagler ofte kommer med et nytt verktøy). Erstatt vinduet (igjen, med hjelp). Når vinduet er installert, kan du teste den nye regulatoren. Koble ledninger til døren Markeringshåndtak styrer, slå tenningsnøkkelen til "tilbehør" og drive vinduet. Hvis alt fungerer bra, kan du fortsette å montering døren.

Erstatte dørpanelene og kontroller at alle klippene er sikker. Feste dørhåndtakene og kontroller at alle kabler er koblet riktig før skru i montering bolter. Installere gjenværende skruene i bunnen av døren.