Nnywellness.com

Hvordan å løsne en belte strammer


Den belte strammer i alle kjøretøy holder slakk av beltet og holder beltet på riktig spenning. Belte strammer er fjærbelastet med en talje på den ene enden som holder beltet stramme beltet går rundt hver talje. Beltet reiser rundt den Dynamo skivene, servostyring pumpe skivene, vann pumpe skivene, klimaanlegget wiretrekk og Veivaksel skivene. En gang at belte strammer slites ut, den må byttes.

Instruksjoner

• Parkere bilen på flat mark og åpne panseret.

• Finn belte strammer på forsiden av motoren. Belte strammer har en fjærbelastet arm i den ene enden og en runde wiretrekk i den andre enden. Belte strammer vil også ha en bolt-hode i midten av skivene. Denne bolten hodet brukes til å lindre spenning fra beltet. Noen belte-Spennanordninger har en 3/8-tommers firkantet hull i enden av den fjærbelastede arm som kan også brukes til å lindre spenningen fra beltet.

• Rotere skivene på belte strammer mot klokken å lindre spenningen i beltet med riktig størrelse socket og ratchet. Skyv beltet av belte strammer skivene. La beltet henge ned.

• Finn montering bolten i midten av fjæring arm belte strammer. Noen biler er utstyrt med et belte strammer som har en bolt head i fjærbelastet armen og noen biler utstyrt med en Allen hodet bolt som er i midten av fjæring arm belte strammer. De fleste Spennanordninger har også en eller to braketten boltene som holder hele belte strammer forsamlingen på motorblokken.

• Slå bolten hodet i midten av fjæring arm belte strammer mot ratchet og socket å løsne bolten. Strammer vil rotere fritt før det kommer til en stopp. Når fjærbelastet armen kommer til en stopp, fortsette å slå bolten til bolten løsner. Når bolten løsner fra strammer fjæring arm, slipp belte strammer før den kommer til en stopp. Fullfør skru bolten med fingrene.

• Fjerne andre braketten boltene som holder belte strammer på motorblokken. Bruk en ratchet og socket og gjør braketten bolter mot klokken for å løsne og ta ut boltene fra belte strammer braketten. Nå kan du dra belte strammer rett utenfor motorblokken.

Tips og advarsler

  • Kontroller at beltet blir sittende i alle trinser mens løsne belte strammer. Hvis beltet kommer ut av de andre trinser, må du bruke belte ruting diagrammet omdirigere beltet rundt trinser. Diagrammet ligger på toppen av fan Likkledet i mest alle kjøretøy.
  • Bruk alltid vernebriller ved arbeid inne i motorrommet.