Nnywellness.com

Hvordan erstatte Halogen lys i en Chevy


Halogen lykter ble populær som standard utstyr i kjøretøyer på grunn av deres lysere strålen sammenlignet med standard glødende frontlys pærer. Oppfunnet i 1950, bruk halogenpærer en tungsten filament omgitt av halogen gass som produserer en hvitere lyset, bedre effektivitet og lengre levetid. Chevrolet, kjent kjærlig av noen som Chevy, er en divisjon av General Motors. Chevrolet bruker utskiftbare frontlys halogenpærer i mange av sine biler.

Instruksjoner

• Stenge tenningsnøkkelen og bryteren frontlys. Åpne panseret. Fjern plasten trim som dekker åpningen mellom frontgrill og radiator støtte ved å løfte det rett opp til beholde klippene slipper. Plass det trim til side.

• Fjerne samlingen frontlys fra kjøretøy hvis pæren ikke er tilgjengelig på baksiden av samlingen. Trekk opp på de to utløsertappene på noen Chevy modeller, mens fjerne frontlys beholde skruene på andre med en liten skiftenøkkel. Løft samlingen frontlys rett opp fra sin braketten. Hopp over dette trinnet hvis pæren er tilgjengelig fra baksiden av samlingen hodelykt som-er.

• Trykk på utgivelsen klippet frontlys ledningene på baksiden av samlingen hodelykt. Trekke ledninger koblingen rett ut av frontlys og skyv den til side.

• Fjerne pære beholde ringen på baksiden av frontlys forsamlingen ved å vri det mot urviseren retning. Plass kuleholderen til side. Trekk samlingen pære rett ut av frontlys. Trekk frontlys pære rett ut av stikkontakten og kaste den.

• Gripe en ny pære av plast base, ikke glasset. Trykk pære kontakten til den sitter. Presse pære forsamlingen tilbake i baksiden av frontlys til sitter. Skifte beholde ring. Trykk ledninger kontakten på baksiden av pære til det klikker på plass.

• Erstatte frontlys montering hvis det var fjernet for tilgang. Posisjon plast trim tilbake på plass og skyv ned på festene til de er festet. Lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Noen Chevrolet sport nytte-modeller krever fjerning av frontgrill til samlingen hodelykt. Åpne panseret. Fjerne festene fra toppen av samlingen grille med en flat skrutrekker. Trekk ut grill rett fra grillen hulrommet litt. Trekk ut på krom grille barer på hver frontlys til et skjult klipp utgivelser. Fjern grille og grill bar montering fra fronten av bilen. Service frontlys pære og erstatte grillen i omvendt rekkefølge.
  • Halogenpærer inneholde trykksatt gass. Hvis pæren er droppet eller skrapte kunne det briste og muligens forårsake skade. Observer alle advarsler på pakken eller retninger av erstatning pære.