Nnywellness.com

Hvordan å forbedre Diesel drivstoff ytelse, effektivitet


Hvordan å forbedre Diesel drivstoff ytelse, effektivitet

Clean Air Act når 40-årsjubileum 31 desember 2010. President Richard Nixon sa, "Jeg tror at 1970 vil bli kjent som året for begynnelsen, der vi virkelig begynte å flytte på problemer av ren luft, rent vann og åpne områder for fremtidige generasjoner av Amerika." Siden da har de Environmental Protection Agency (EPA), har den føderale enforcer Clean Air Act og andre føderale initiativer som The Energy Policy Act av 2005 mandat stadig strenge diesel utslipp retningslinjer og bio-diesel innhold krav. Reaksjon på miljøhensyn er nye produkter, tilsetningsstoffer og diesel blending alternativer tilgjengelig for å forbedre diesel drivstoffkvalitet.

Instruksjoner

Drivstoff kvalitetsforbedringer

• Erstatte gamle injektor pumper som fornedre motor timing og drivstoff levering. Nyere enheter forbedre spraymønster i motoren sylinder hodene til å starte en kraftigere slag og øke tauing makt. Drivstoff ytelse kan også forbedres gjennom vann-metanol injeksjon, som er antatt å øke hestekrefter og motor dreiemoment. Metanol fungerer som en katalysator for å forbedre forbrenningen og redusere eksos temperaturer. Truckers lang ha anvendt denne metoden for å øke gass kjørelengde.

• Legge til propan til diesel å gjøre det brenne mer fullstendig og rent. Denne blandingen er rapportert å øke hestekrefter og redusere carbon buildup i sylindrene. På grunn av EPA lavere svovel innhold grenser legges diesel tilsetningsstoffer erstatte tapt smøring. Noen tilsetningsstoffer hevder også å øke cetane rangeringer og bedre vann separasjon i drivstofftanken. Cetane er diesel tilsvarer oktan i bensin.

• Legge 1 til 2 ounces av aceton for hver 10 galle av diesel å redusere stempelet hodet overflatespenning og bedre fordamping av drivstoff på hvert strøk. Dette designet for å øke effektivitet ved å brenne hver dråpe drivstoff mer fullstendig istedet for blåser det ut eksos som karbon naturgass.

• Delta i programmer som oppmuntrer til samarbeid mellom myndigheter og industri å utforme og implementere økonomisk gjennomførbar programmer som beskytte miljøet. Under Energy Independence and Security Act 2007, må diesel drivstoff blander inkludere stadig større andeler av bio-fornybare brensler gjennom 2022. Denne lovgivningen, sammen med den EPA ultra-lav svovel retningslinjene i 2006 kan hjelpe anspore utvikling brensel industrien teknologi og forbedre ytelsen og effektiviteten av diesel.