Nnywellness.com

Hvordan forbedre LG Cosmos lyden


Lydproblemer på LG Kosmos er enten maskinvare relatert eller forårsaket av nettverk problemer. Hvis lyden høres ille hele tiden, er det sannsynligvis en maskinvarefeil med telefonens høyttaler. Hvis lyden høres bare dårlig mens et anrop, kan det være et nettverksproblem. Problemet kan være så enkelt som å ha volumet for høy.

Instruksjoner

• Skru ned volumet. Lyden kan høres forvrengt på høyeste volum. Volum vippebryteren ligger på venstre side av telefonen.

• Bytt til høyttalertelefon på en samtale. Hvis lyden bedre, kan øreplugg høyttaleren gå ut. Knappen høyttalertelefonen ligger ovenfor sende nøkkelen.

• Flytte til en bedre mottak hvis du får dårlig kvalitet lyd i samtaler, men ikke med andre funksjoner. Kontakt operatøren hvis du oppdager dårlig under samtalen lyd på bestemte steder. Det kan være et problem med dekningsområdet.

• Koble til et hodesett. Cosmos støtter kablet og Bluetooth headset. Den bruker en standard 2,5 hodetelefon jack, som ligger på høyre kanten av telefonen. Du kan legge til en Bluetooth-headset gjennom alternativet "Innstillinger & verktøy" i hovedmenyen.