Nnywellness.com

Hvordan å se gratis TV på en mobiltelefon


Hvordan å se gratis TV på en mobiltelefon

Som smartphone viser fortsetter å vokse seg større og enhetene selv bli mektigere, er de stadig nyttig for filmer og TV-programmer. En rekke programmer tilgjengelig for plattformer som iOS og Android tillate streaming live TV eller on-demand innhold fra ulike kabel nettverk og tjenester.

Nettverk-programmer

Mange TV-nettverk tilbyr programmer som kan du streame live TV fra kanal eller se på forespørsel TV episoder gratis. Eksempler på disse apps er se ABC, se Disney Channel, se TBS og Fox nå. Noen kommer med visse begrensninger skjønt. Apps som se TBS og Fox nå krever at du oppretter en konto og logge på første. Alle disse programmene er tilgjengelige både iOS og Android.

Kabel leverandør Apps

Mange kabel-leverandører tilbyr apps for Android og iOS gratis sammen med eksisterende kabelpakken. Disse programmene kan streame innhold fra dusinvis av TV-nettverk og på forespørsel. Et gratis program fra Comcast kalt Xfinity TV Go gjør nettopp dette. Så lenge du kan logge på med Comcast-kontoen din, kan du streame TV-programmer fra den mobile enheten. AT & T U-vers og parabolen overalt er et par andre eksempler. Du må logge på med din eksisterende kontoer å bruke disse apps.

Knitre

Crackle er et unikt program i at det er helt gratis og gir filmer og TV-programmer for direkteavspilling. Du trenger ikke å logge på med en konto for kabel-leverandør, og du trenger ikke å allerede betale for en underholdningstjeneste. Det er helt lovlig også. Fangsten er Crackles valg er begrenset og det meste av hva som er tilgjengelig for strømmen er relativt gamle, men det er fortsatt et levedyktig alternativ for de som leter etter noe helt gratis.

Abonnementstjenester

Noen folk betale for abonnementstjenester spesifikt slik at de kan få tilgang til mobile apps for streaming TV-programmer og filmer. Hvis du allerede betaler for en tjeneste, er det verdt å sjekke for å se om mobil-TV kommer gratis med det. Netflix, Hulu Plus, HBO Go og Amazon Instant Video eksempler. HBO Go er gratis med en eksisterende HBO-konto og Amazon Instant Video er en gratis tjeneste sammen med Amazon Prime. Disse programmene er i iOS App Store og Google lek.