Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom en 16GB & 32GB iTouch?


Hva er forskjellen mellom en 16GB & 32GB iTouch?

Identiske i funksjoner og funksjonalitet, 16GB og 32GB iPod Touch, noen ganger referert til som en iTouch, har bare én forskjell: flash minne innebygd i hver enhet. I det lange løp, vil du kunne legge til mer innhold, som programmer, bilder og videoer, 32 GB-versjonen enn 16 GB-versjonen. Datoen for offentliggjøring, iPod Touch er i fjerde generasjon og er tilgjengelig i 8 GB, 32 GB og 64 GB versjoner.

Minne

Siste iPod Touch funksjonen en 16GB-versjonen var den andre generasjon modellen, som ble utgitt i 2008. Elektroniske enheter, som iPod Touch, inneholder en flash-stasjon i stedet for harddisk for lagring av data. I hovedsak tilbyr flash og hardt stasjoner samme funksjon, bare med ulike teknologier. Den viktigste forskjellen mellom en harddisk og glimtet kjøre er størrelsen: en harddisk er omtrent på størrelse med hånden og en glimtet kjøre er omtrent på størrelse med et frimerke eller mindre. I motsetning til andre enheter som mobiltelefoner, kan du ikke legge minne versjoner av iPod Touch.

Minne Tips

Du finner til slutt at minnet tilbys av iPod Touch ikke er nok. Uten mulighet for minne, finnes det et par ting du kan gjøre for å maksimere enhetens minne. Sjekke iPod Touch for uønsket og ubrukte filer og slette dem. Lagre bilder og videoer på enheten vil spise opp mye minne, men hvis du laste dem ned til en personlig datamaskin eller sende dem til e-postkontoen din, du vil frigjøre mer minne.

Funksjoner

IPod Touch leveres med en rekke funksjoner, inkludert to innebygde digitale kameraer - mot fronten, den andre baksiden - som gir deg chatting videofunksjon. Denne funksjonen er kun tilgjengelig på de fjerde generasjons modellene. Front-mot kameraet lar deg også ta opp HD-video med 720 piksler Vertikal oppløsning. Som med tidligere generasjoner, er iPod Touch utstyrt med en mediespiller som synkroniseres med iTunes-programvaren på en datamaskin via en USB-kabeltilkobling. Du kan også se musikkvideoer, TV-programmer og filmer på enhetens media spilleren.

Flere funksjoner

Gjennom en Wi-Fi-tilkobling gir iPod Touch deg tilgang til iTunes Store, der du kan kjøpe og laste ned programmer, musikk og video direkte til enheten. Filer som er kjøpt denne måten plasseres i iTunes på datamaskinen neste gang du synkroniserer din iPod Touch. Du kan også styre musikkavspilling ved hjelp av maskinens stemme kontroll funksjonen, som lar deg oppgi muntlig kommandoene å spille en sang, albumet eller spillelisten inneholdt på iPod Touch. Spør iPod hva sangen spilles, og den vil fortelle deg verbalt.