Nnywellness.com

Best vurdert lastebil vinterdekk


Best vurdert lastebil vinterdekk

Snø (eller vinter) dekk for lastebiler er spesielt designet for å håndtere snødekte isete og ellers sleip forhold, samtidig som det gir nødvendig støtte for pickups og SUVer. Mens de fleste pickups og SUVer er tenkt på som svært dyktige og manøvrerbare kjøretøy, uten riktig dekk, ville selv de tøffeste ha problemer med å navigere i ekstrem vintervær. Selskapene Bridgestone, Nokian, Pirelli og Michelin gjør noen av de best rangerte lastebil vinterdekk på markedet.

Bridgestone Blizzak DM-Z3

Blizzak DM-Z3 dekk har Bridgestones patenterte Link Multicell sammensatte, som - ifølge-tirerack.com--hindrer lastebilen fra skrens eller sklir av spre overflatevann som sitter på toppen av isen.

Ifølge ovenfor kilden, er den første 55 prosenten slitebanen dybde på hvert dekk fylt med sammensatte, som er laget av forsterket glassfiber. Resultatet gir disse dekk utmerket grep for din lastebil i selv den slickest betingelsene.

Nokian Hakkapeliitta R SUV dekk

Mens Nokian ikke kan være en av de største merkevarene (fra 2010) i det amerikanske dekk markedet, ifølge-bestcovery.com, gjør denne finsk selskapet en av de beste vinterdekk rundt. Hakkapeliitta R SUV dekk har en optimalisert dekkmønsteret med hundrevis av riflet kanaler eller seiper, som maksimerer trekkraft. De har også spesialisert stabilisatorer for å støtte den ekstra vekten av en pickup eller SUV.

To forskjellige is og snø dekket

Kanskje bedre kjent for å lage høyhastighets ytelse dekkene, Pirelli også mat til vinteren pickup og SUV-sjåfører. Ifølge-bestcovery.com løpebaner Scorpion is og vinterdekk funksjonen med flere riller for kanalisering slaps og vann, samt seiper for økt trekkraft. Men mens disse dekkene sporty kjøreegenskaper, ifølge ovenfor kilden, gir de ikke så mye trekkraft som den ovenfor nevnte Nokians.

Michelin Latitude Alpin HP

Som Bridgestone har Michelin sin egen patenterte stoff som hjelper øke veigrepet vinteren kjøreforholdene. Ifølge-tirerack.com har Latitude Alpin HPs en gummiblanding som er smeltet på hvert dekk som en retningsbestemt slitebanen. Denne forbindelsen opprettholder sin fleksibilitet selv i lave temperaturer, som tillater for riktig trekkraft i isete og snørike så vel som i tørre forhold.

Nokian Hakkapeliitta 5 SUV piggdekk

Hakkapeliitta 5, som nevnte Hakkapeliitta Rs, funksjonen hundrevis av seiper i deres slitebanen design, gir forbedret trekkraft. Men ta 5 det et skritt videre ved å innlemme studs, eller små metall pigger, i sin løpebaner. Dette gjør at dekkene grep eller bite i selv de mest glatte flater. Men er noen av de viktigste ulempene å piggdekk at de er støyende, og kan forårsake skade på veier og innkjørsler (på grunn av de er ulovlige i noen stater).