Nnywellness.com

Hvordan forsterke lyden ved hjelp av husholdningsartikler


Innovasjon og variasjonen er to elementer som holder vår digitale alder på en rask stigning oppover mot teknologiske forbedringer og fremgang. Dette inkluderer forsterke lyden; men i dette tilfellet innebærer teknologi bruk av vanlige husholdningsartikler.

Instruksjoner

• Koble høyttalerne for å unngå skade installasjon ledningene, viker og makt nettstrømadapter.

• Bruke plast innpakningspapir til ytre regionen foran høyttaleren, en gang. Ikke brytes baksiden av høyttaleren fordi dette er der de plug sundene er. Bruke din smør kniv til å kutte av overflødig plast paper langs toppen og bunnen av høyttaleren. Plast vil holde fordi det er limet.

• Rive en 10.125 x 4,25-tommers lukke åpne langs begge sider. (Denne størrelse konvolutt regnes som en vanlig kommersiell innhylle. Brev i posten komme i denne størrelsen konvolutt.) Kan ikke rippe nederst på konvolutt. Når du har revet sidene, burde den ligne et vanlig 8 x 11-tommers ark lineless.

• Bruke den revet innhylle til toppen av høyttaleren over plast dekket regionen. Lett tape konvolutt på de fire hjørnene av høyttaleren. Ikke flate på konvolutt for å tape den. Gir plass til luft å sive i slik at lyden kan unnslippe og prosjekt. Gjenta trinn 1 til 4 for andre.

• Sett inn ledningene tilbake i høyttaler viker og koble nettstrømadapter tilbake til høyttalerne og inn i en stikkontakt. Når du slår av lyden på, vil du se at lyden vil være fyldigere, som vil være den viktigste bidragsyteren til talerens forsterkning. Lyden vil reise tregere men projeksjon blir mye sterkere.

Tips og advarsler

  • Bruk bare en liten mengde av tape. For mye tape kan fange lyden bak papiret. La plass slik at lyden å bli utgitt og anslått.
  • Bruke blanke ark college styrt papir, hvis du bruker en større høyttaler. Denne typen papir er mye lettere i vekt. Må papir som veier mindre fordi større høyttalere allerede prosjekt lyden. Du prøver å utfylle lyden for å opprette en mer forsterket lyd, derfor trenger du ikke å overmanne den første lyd.
  • Kontroller at du ikke brytes baksiden av høyttaleren. Dette sikrer sikkerheten ved uttaket pluggene. Forlate plast over dette området, kan det føre til oppvarming problemer.