Nnywellness.com

Hvordan kurere dårlig cellen telefon mottagelse på landsbygda


Mobiltelefoner fungerer ofte ikke bra i landlige områder for en rekke årsaker. Her er noen av dem og hvordan du kan fikse dårlig cellen telefon mottagelse.

Instruksjoner

• Erkjenne at årsakene til dårlig cellen telefon mottagelse er mange og derfor ikke en middel vil løse alle problemer. Det er mange ting som forårsaker dårlig cellen telefon mottagelse på landsbygda. En er at cellen tårnene, på grunn av nok inntekter, er plassert lengre fra hverandre. Hindringer som trær, fjell blokkere telefonen signal når en fjern mobiltårn.

• Avgjøre om du bruker en PC eller vanlige mobilnettet carrier. Med unntak av Nextel er de fleste mobiltelefoner PCer (1900 Mhz) eller Cellular (800 MHZ). De fleste telefoner bruker en blanding av to unntatt de som er PCer bare som T-Mobile.PCer telefoner fungerer ikke godt ut i distriktene siden 1900 MHZ signalet bare når knapt utover linjen visuelle, eller ti miles eller mindre til et tårn. Mobil- og PC-selskaper installere ikke bare nok tårn for PCer telefoner å arbeide og mobilnettet.

• Finn ut hva folk flest bruker i ditt område hvis du har nettopp flyttet til landet og velger leverandør. Deretter kan du installere en booster forsterker i kjøretøy og hjem. Disse enhetene øke din mobiltelefon signal til FCC grensen på tre watt.Nyere boosters kan trådløst med interiør antenne og en utvendig antenne kombinasjon som mottar din telefon signal og re forsterker.I noen tilfeller vil bare en enkel magnetisk montering antenne gjøre utslaget. Se etter en som har en høy DB gain. Disse høy gain antenner vil vanligvis være lengre enn 6 inches og inneholder en coil eller plastsylinder som elektronisk "forlenger" antennen. Dessverre mange nye telefoner har ikke antennen kontaktene mer og passiv, patch type fungerer ikke kortene også.En repeater type booster kan være det eneste alternativet og det er viktig å huske at det er noen steder hvor ingen booster eller antenne vil gjøre noe bra siden mobiltelefon signal er ikke-eksisterende.

Tips og advarsler

  • I enkelte områder er cellular signaler så svak ingen booster eller forsterker vil gjøre noe bra.