Nnywellness.com

Slik fjerner tre Sap fra utside kjøretøy


Tre sap er en av de vanligste flekkene på utside kjøretøy. Det er klebrig og blir svart over tid gjør bilen synes mer skitten enn det egentlig er. Det kan virke overveldende å fjerne tree sap, men det er virkelig lett. Det er to måter du kan rengjøre tre sap fra kjøretøyet med daglige husholdningsartikler. Følg disse enkle trinnene og begynne å fjerne tre sap fra kjøretøyet i dag:

Instruksjoner

Nailpolish fjerne

• Du må nailpolish remover og hvite håndklær. Ta et håndkle og hell noen nailpolish fjerne på den. La den suge i håndkle. Ta håndkle og gni det berørte området med håndkle. Bruk sirkelbevegelser og virkelig trykk ned vanskelig. Den nailpolish remover vil suge inn tre sap og bryte den opp slik at det er lett å fjerne.

• Etter at du har rengjort hele området med nailpolish fjerne, er det mulig at du må vaske det nailpolish fjerne. For å gjøre dette må natron og varmt vann. Ta 3 kopper varmt vann og bland i 1 kopp natron. Dyppe et håndkle i denne blandingen og tørk det berørte området. Dette vil fjerne alle spor av nailpolish remover og tre sap. La bilen til tørr eller bruk en ren, tørr håndkle for å tørke den etter rengjøring.

Mineral ånder

• For å bruke metoden mineral ånder må en håndkle og mineral ånder. Dypp håndkle på mineral ånder og tørk forsiktig av det berørte området. Tørk med sirkelbevegelser og trykk forsiktig ned som du er tørke. Når du har gått over området en gang, bruker du et rent håndkle for å tørke over området. Gjenta rengjøringen forarbeide med mineral åndene. Tørk området rent igjen med en frisk håndkle. Dette vil tillate deg å se hvilken del er ren, og hva er fortsatt dirty. Gjenta denne prosessen til du ikke lenger se noen tre sap.

• Etter rengjøring med mineral ånder, må du vaske dem av. Vask bilen normalt med såpe og vann og la det tørke naturlig. Dette bør fjerne alle spor av mineral ånder eller tree sap.