Nnywellness.com

Hvordan overfører jeg musikk til min Samsung J700?


Hvordan overfører jeg musikk til min Samsung J700?

J700 mobiltelefonen produsert av Samsung opprinnelig ble utgitt i Storbritannia. Selv om Samsung presentert J700 som mellomtoner, ble enheten beskrevet av TrustedReviews.com opp som "på den nedre enden av mid-range." Den inneholder alle de vanlige funksjonene du forventer i en Samsung mobiltelefon, men en ekstra FM-radio og avanserte proprietære musikkspiller gjøre det attraktivt å denne enheten hvis du leter etter en telefon som kan også brukes som en MP3-spiller. Overføre musikk og andre lydfiler fra datamaskinen til J700 er enkelt å bruke en vanlig USB-kabel.

Instruksjoner

• Koble J700 til datamaskinen. Bruke USB-datakabel, koble en ende til datamaskinens USB-port og den andre i J700. Datamaskinen vil automatisk oppdage tilstedeværelsen av telefonen og forberede seg for å kommunisere riktig med enheten.

• Velg musikkfilene. Bla til datamaskinens "Min musikk"-mappen og velge sangfilene du vil overføre til telefonen J700. Klikk på "Rediger"-knappen på verktøylinjen øverst i leservinduet for musikk-mappen, og velg "Kopier" fra rullegardinmenyen som vises.

• Naviger til telefonens musikken brosjyre. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet og Finn J700 oppført under "Flyttbare lagringsenheter." Dobbeltklikk ikonet J700 se innholdet på telefonen for å finne lagringskortet, og velg mappen "Musikk".

• Lime inn filene. Høyreklikk på en tom del i lagringskortets "Musikk"-mappen og velg "Lim" fra det miste-ned menyen. Lydfilene du kopierte fra den stasjonære PCen begynner umiddelbart overføre til den J700 lagringskortet.

• Koble J700. Når filene er helt overført til telefonen, koble den fra datamaskinen ved å fjerne datakabelen fra både enheten og PCen.