Nnywellness.com

Hvordan kan jeg koble trådløst uten Bluetooth?


Hvordan kan jeg koble trådløst uten Bluetooth?

Bluetooth er en av måtene at mobiltelefoner kan koble trådløst til forskjellige enheter. En mobiltelefon kan overføre et trådløst over korte avstander ved hjelp av Bluetooth. Hvis telefonen eller apparatet ditt ikke har Bluetooth-funksjonalitet, er det fortsatt mulig å koble dem trådløst via Wi-Fi. Når Wi-Fi er aktivert på telefonen kan du koble til et trådløst nettverk, og i sin tur alle enheter koblet til nettverket. For å bruke Wi-Fi på en telefon, må du ha en Wi-Fi-antenner installert.

Instruksjoner

• Trykk på "Start"-knappen, etterfulgt av kategorien "Tilkoblinger" Velg "forbindelser," Rull nedover og velg "Wireless Manager".

• Trykk på meny-tasten, og deretter "Wi-Fi-innstillinger" og velg kategorien "Trådløs" Velg "Add New" fra listen.

• Skriv inn navnet på nettverket i nettverk-feltet. Velg "Arbeid eller Internett" under alternativet "Kobler til". Trykk "Neste" for å gå til skjermbildet for nettverksgodkjenning.

• Skriv inn navnet på nettverksnøkkel i det angitte feltet. Hvis nøkkelen besørges automatisk av systemansvarlig for nettverket, velger du merket "nøkkelen besørges automatisk." Trykk "Neste" og velg godkjenningen som nettverket bruker, som"Extensible Authentication Protocol" fra listen. Trykk "Finish" å fullføre Wi-Fi satt opp.