Nnywellness.com

Hvordan sikre en motorsykkel i en lastebil seng


Hvordan sikre en motorsykkel i en lastebil seng

Motorsykler i alle former og stiler kan være trygt halt i lastebil senger, gitt noen forholdsregler er tatt ved innlasting. Nøkkelen til riktig sikre en motorsykkel i en lastebil seng er at det er mange punkter kontakt med sykkel og lastebil selv og at det er igjen absolutt ingen slakk i låsemekanisme. En motorsykkel entusiast kan sikkert montere en sykkel på baksiden av en lastebil seng med litt trening.

Instruksjoner

• Montere motorsykkel rampen på bakluken på lastebilen og har en venn å presse sykkelen opp i lastebilen sengen. Du kan også tilbake bilen til en liten åssiden og ri i sengen. Dra hele veien frem i lastebil sengen før din forhjul berører foran truckbed og midtstilles lengdemål over ryggen.

• Deaktivere sykkelen hvis og Husk det er i utstyr. Sette på parkeringsbremsen, hvis den er utstyrt med en, og satte kickstand. Plasser treklosser under kickstand til sykkelen står loddrett på baksiden av lastebilen.

• Fest en ende av en ratchet stropp til senterhullet på førersiden av pickup seng og deretter pakke den to ganger gjennom midten av styret. Koble den andre enden av stroppen til passasjersiden senterhullet.

• Trykke ned foran sjokk og deretter ratchet stroppen stramt. Knytte en stropp til sjåføren side bak senterhullet i sengen og kjøre den over på baksiden av motorsykkelens sete og knytte den til motsatt hjørne. Stram ratchet stroppen. Lukk bakluken og plassere rampen bak sengen.

Tips og advarsler

  • Kjøre tregere og mer forsiktig når haling en motorsykkel på baksiden av lastebilen. Den ekstra vekten kan gjøre ditt lastebil håndtere annerledes.