Nnywellness.com

Hvor å putte en bil på en Jack-Stand


Den sikreste måten å arbeide under en bil, endre et dekk eller inspisere noe på undersiden av bilen er å sette bilen på jack står. Klarerer en jack for å holde bilen opp mens du krype under det er ikke trygt. Kontaktene kan raskt og mislykkes enkelt, slippe bilen ned over deg. Stedet jack står under bilen før du arbeider på den. Å plassere en jack står på feil sted eller på ustabil undergrunn kan føre til alvorlig personskade eller verre.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en flat, jevn overflate. Konkret er det sikreste overflaten styrke og stabilitet tilbyr.

• Bilen innlegge Park og engasjere nødbremsen. Plass en chock bak og foran en av hjulene som forblir på bakken, slik at bilen ikke kan rulle.

• Bruk en jack for å heve bilen. Plasser kontakten under en del av rammen og løfte bilen litt høyere enn jack standen. Kontroller at jack foten er låst på plass.

• Plass jack stå under rammen av kjøretøyet. Kontroller at rammen av kjøretøyet er sentrert direkte på jack standen. Noen unibody biler har en utpekt spot for jack står bak foran hjulet. Det er en 3-tommers knip-sveiset del av metall som går parallelt med bilen. Stedet jack står under dette stedet slik at klype sveise sitter i midten av jack standen.

• Senk jack langsomt til bilen hviler på jack står. Holde kontakten på plass eller plassere en dekk under kanten av bilen som en sikkerhetskopi i tilfelle jack stå mislykkes.