Nnywellness.com

Hvordan bygge en tilpasset støtfanger for Jeep Cherokee


Vis din kjærlighet for Jeep ved å bygge en tilpasset støtfanger - en som passer din Jeep akkurat, og gjør seg spesiell. Du trenger en som kommer å klare bort disse pesky scrub børster, små trær og gjerdestolper som synes å dukke opp hver gang du går for en enkel kjøretur gjennom skogen til din favoritt gjørme-hullet. Egendefinerte støtfangere er ikke bare for stil, de kan forbedre den generelle ytelsen til Jeep, men du må bygge dem riktig.

Instruksjoner

• Spore den eksakte formen av støtfangeren din på millimeterpapir. Omrisset av figuren fra fronten, toppen, bunnen og en 45-graders vinkel. Hver gang, bruke samme skala forhold, bruke rutene i millimeterpapir som din målenheter. Skala hver enkelt representerer 1 tomme. Du bør kunne passe hele støtfanger design på ett ark. Trekke alle kurver og hull med enkle linjer.

• Følg skala tegningene for å overføre figuren på en solid blokk av tre. Bruk en mørk snekker blyant å spore disposisjonen og merke av områder der du må skjære.

• Skjære ut formen i blokk av tre. Husk å tillate kurven av støtfanger, som ikke kan representeres av en todimensjonal tegning. Bruk skarpe tre meisler og en makt drill med litt sliping å fullføre din utskjæring.

• Bruke et tykt lag med mold release støtfanger skjemaet. Sørg for å få det i alle hjørner, divets og rundt felger av hullene.

• Bland opp en stor gruppe av glassfiber harpiks. Deretter strimler lag av glassfiber langs skjemaet male dem med harpiks som du går. Dekk hele skjemaet med glassfiber strimler og harpiks. Så la harpiks tørt i 24 timer, eller som anvist i instruksjonene.

• Tapp skjemaet når tørr med en gummihammer før du hører det dukker fra skjemaet. Forsiktig lirke opp kantene av skjemaet før du kan løsne det fra mold.

• Sand din nye Jeep støtfanger med 120-korn og 360-korn sandpapir til glatt. Bore monteringshullene i støtfangeren. Kuttet ut noen andre tilbehør spalter og hull du tåkelys, uhell eller noe annet. Når fullført, montere støtfangeren på Jeep.

Tips og advarsler

  • Gjøre en enkel støtfanger design først. Det vil være lettere å skjære og kommer ut bedre. Du kan lage mer kompliserte støtfangere som du lære håndverket.