Nnywellness.com

Hvordan gass Struts arbeid


Oversikt

Bilreparatøren undersøker en bil

Konstruksjon

Den beste måten å forstå hvordan gass struts arbeid er å vite hvordan de er laget. Gass struts består av en stempelet eller stangen i en større bolig-rør. Bolig røret er vanligvis laget av stål og belagt for å redusere friksjonen fordi stempelet slutten av strut vil gli opp og ned inne dette røret. Gass struts kan være laget av rustfritt stål samt, og disse brukes i miljøer der rust er et stort problem, som i fiskeindustrien.

Komprimering

En gass strut, som en luft eller hydraulisk spankulere, opererer på komprimering. Når kraft i luften eller hydraulisk spankulere til slutten av mindre stempelstang, tvinges væske eller luften gjennom et hull, dermed forårsaker motstand. I en gass strut lekker interne gassene ikke gjennom et hull. I stedet når kraft, gassene er komprimert - de kan komprimeres til en bestemt verdi – og dette gjør alene motstand. Gasser naturlig prøver å ekspandere, så når trykket frigjøres, gassen blir og styrker stempelet gå tilbake til uttrukket.

Bruker

En gass spankulere brukes på mange typer utstyr. Men utfører de ikke også i kaldt vær. På grunn av dette og andre grunner, er de ikke vanligvis brukes i biler. De brukes på dører - som en kombi Koffert - eller spesiell bil topp bærer. De kan også brukes i mange forskjellige typer av mekanisk utstyr.