Nnywellness.com

Hvordan kjøpe Shoei hjelmer


Hvordan kjøpe Shoei hjelmer

Shoei Kako co, LTD ble etablert i Tokyo i 1959. Selskapet er kjent for å designe, utvikle og lage høykvalitets motorsykkel hjelmer. Shoei nå har avdelinger over hele verden, inkludert en sikkerhet utviklingssenter i California som åpnet i 1968.

Kjøp hjelmer Online

Mens Shoei hjelmer ikke kan kjøpes direkte fra produsenten online, deler og tilbehør kan kjøpes (se koblingen i ressurser). Hjelmer kan kjøpes fra andre online motorsykkel butikker som hjelm by eller få rettet.

Puchasing hjelmer i butikken

Ved å besøke webområdet Shoei hjelm (se koblingen i ressurser), kan du finne din nærmeste filial eller din nærmeste forhandler for Shoei ved å skrive inn postnummeret ditt. Det er mulig å ringe på forhånd for å sjekke tilgjengeligheten av en bestemt hjelm eller reservere med de fleste forhandlere.

Tilleggsinformasjon

Det anbefales å gå til butikken for å plukke hjelmen. Hovedårsaken Shoei selge sine produkter på nettet er fordi du ikke kan være riktig tilpasset for hjelm over Internett. Plukke opp hjelmen fra en butikk betyr du kan prøve på hjelm og se hvordan det passer, og hvis det vil tilby tilstrekkelig beskyttelse.