Nnywellness.com

Marine avfall Tank installasjon


Installere bortkastet marine holder tank er en god idé for mange båter. De er også nødvendig for lengre båtturer, som er sterkt regulert.

Funksjonen

Lossing rå kloakk fra båten din innen 3 nautiske miles fra kysten er forbudt. Marine kloakktanker - også kjent som en marine sanitær enheter - er utformet for å holde og behandle rå kloakk.

Typer

Tre hovedtyper av kloakktanker er tilgjengelig som er regulert oppfylle visse krav for avhending. Tanker i Type jeg og Type II MSDs er utformet for å holde kloakk behandles slik at den oppfyller visse standarder for bakterier innhold og inneholder ingen flytende tørrstoff slik at det kan være utladet. Type III MSDs krever kloakktanker som vil holde kloakk for avhending tilbake på land eller slippes 3 mil grensen.

Funksjoner

Noen tanker kommer med spesialfunksjoner. For eksempel noen tanker er godkjent som mer miljøvennlig, og andre fremme odor-ledig systemer og holdbarhet.

Betraktninger

Typen tank du velger, avhenger av størrelsen på båten, antall personer du har regelmessig ut for turer, tilgjengelighet av andre fasiliteter som på en marina og tilgjengelighet av pumpe ut under reisen.