Nnywellness.com

Hvordan kopiere og lime inn på din Motorola Droid


Hvordan kopiere og lime inn på din Motorola Droid

En av de mange nyskapende funksjonene for Motorola Droid er muligheten til å kopiere og lime inn tekst fra ett program til et annet. Akkurat som du vil bruke disse funksjonene på en PC, kopier og lim inn kan brukes på Droid telefonen å utnytte tekstprogrammer enklere.

Instruksjoner

• Slå på Motorola Droid og identifisere tekst innenfor en app som du vil kopiere. Denne teksten kan være tekst fra en side på Internett eller kanskje en linje i en e-post. Du kan kopiere og lime inn tekst i omtrent alle app som har tekst, inkludert tekstmeldinger.

• Trykk og hold fingeren nær teksten som du vil kopiere. Etter holde i 2 sekunder, vises en meny. Ett av alternativene er å "Velge teksten." Velg dette alternativet for å begynne å merke tekst kopiere.

• Dra fingeren over teksten du vil kopiere (dette understreker det).

• Trykk og hold fingeren igjen på den markerte teksten. Etter et par sekunder vil en menyen sprette opp igjen. Denne gangen Velg "Kopi" eller "Cut", om du vil fjerne teksten etter kopiere.

• Gå til der du vil lime inn teksten. Dette kan være en e-post, søkefeltet på Internett eller andre tekst input område. Trykk og hold fingeren på tekstinnsettingsområdet menyen kommer opp. Når det skjer, velg "Lim" Hvis du vil lime den kopierte teksten i feltet.