Nnywellness.com

Hvordan å kopiere fra DVR iPod


Hvordan å kopiere fra DVR iPod

Den gamle måten å overføre musikkspillelister fra én datamaskin til en annen, eller sikkerhetskopiere filer for lagring, ble avskrivning musikken å en CD eller DVR plate. Den nye måten å både transport og spiller musikk vanligvis innebærer en iPod. Gitt at iPod ikke har direkte lese en CD eller DVR, er den eneste måten å overføre musikk fra gamle DVR-baserte musikkbibliotek eller sikkerhetskopiering ved hjelp av datamaskinen som mellomledd.

Instruksjoner

• Sett inn DVR i stasjonen på en datamaskin med iTunes installert. Bekrefte, når iTunes, at du ønsker å importere spor fra platen til iTunes-biblioteket. Hvis iTunes ber deg ikke å importere spor, markere alle sportitlene, venstre klikk på dem og dra dem deretter til musikkbiblioteket. Slippe museknappen skal begynne importprosessen, som vil ta noen minutter.

• Koble iPod til datamaskinen med en USB-kabel – vanligvis denne kabelen følger med iPod. I de fleste tilfeller iPod vil umiddelbart synkroniseres med datamaskinen, kopiere spor i musikkbiblioteket datamaskin, som du nettopp importerte-over til iPod.

• Klikk på iPod der det vises i venstre panel på iTunes skjermen. Dette vil vise synkroniseringsfremdriften, eller hvis synkroniseringen ikke begynne automatisk, kan du bruke denne skjermen å starte en synkronisering av biblioteket eller for å sjekke de innleste elementene og synkronisere dem alene.