Nnywellness.com

Lommelykt batterityper


Lommelykt batterityper

Fra solid til mini pocket varianter, en mengde flashlights er tilgjengelig å møte alle behov. Og akkurat som lommelykter kommer i mange former og størrelser, så også gjøre batteriene. Mens de er delt inn i to hovedkategorier - primær (engangs) og sekundær (oppladbart) - er det mange typer batterier i hver av disse kategoriene. Flashlights kan bruke både primære og sekundære batterier. I brukerhåndboken for lommelykten å sikre at du bruker riktig størrelse og type.

Nikkel kadmium

Nikkel kadmium er et oppladbart batteri som vanligvis har et langt liv da belastes fullt. Mens mange lommelykt batterier er nikkel kadmium, kadmium disse batteriene inneholder kan være en giftig forurensende dersom ikke spesialavfall. Nikkel kadmium batterier vanligvis koster rundt $50.

Nikkelmetallhydrid

Nikkelmetallhydrid-er også en type batteri som finnes i noen lommelykter og mange bærbare datamaskiner og mobiltelefoner. I motsetning til nikkel kadmium inneholder ikke Nikkelmetallhydrid giftige materialer, gjør batteriet mer miljøvennlig. Men har disse batteriene en tendens til å slites ut raskere under visse betingelser. "Lagring ved høy temperatur reduserer levetiden," i henhold til Batteryuniversity.com. Nikkelmetallhydrid batterier vanligvis kjører ca $60.

Alkaliske

Alkaliske batterier er tilgjengelig i både disponible og oppladbare former. Disponibel alkaliske batterier er tradisjonelle batteriene i de fleste butikker. Dette er billig og veldig vanlig for bruk i lommelykter. Imidlertid kan disponibel alkaliske batterier slites raskt hvis du planlegger å bruke lommelykten mye. Et oppladbart alkalisk batteri vanligvis koster rundt $5 og anbefales hvis du planlegger å bruke lommelykten ofte.

Litium og Lithium-Ion

Litiumbatterier er disponibel, mens Li-ion-batteriene er oppladbare. Begge er kjent kjent for å være miljøvennlig og gir en høyere spenning enn andre batterier. Litium og litium-ion batterier brukes vanligvis i high-end lommelykter og kan variere i pris. Lithium-ion batterier vanligvis koster rundt $100.