Nnywellness.com

Hvordan du slår en Plan telefon til en forhåndsbetalt telefonen


Hvordan du slår en Plan telefon til en forhåndsbetalt telefonen

Hvis du har en mobiltelefon med en standard pakket plan, er det mulig å slå enheten til en forhåndsbetalt telefonen. Det eneste du trenger er et nytt SIM-kort til å gjøre konverteringen, og det vil begynne å jobbe som en forhåndsbetalt telefonen. Hver telefon er forskjellig, og noen bestemte telefoner kan ikke være kompatibel med SIM-kortet, avhengig av tjenesteleverandøren og telefonen.

Instruksjoner

• Fjern plan SIM-kortet fra telefonen. Eksakt metodene vil variere avhengig av telefonen. For eksempel baksiden av telefonen kunne skyve av, og deretter SIM-kortet kan skyves opp og ned for å trekke den. Andre telefoner kreve ikke trekke ut baksiden og kreve en pin å presse på et lite hull - så SIM-kortet kan komme fram. Se i brukerhåndboken til å bestemme hvor SIM-kortet er plassert og hvordan den fjernes fra telefonen bestemt.

• Sette forhåndsbetalt SIM-kortet inn i telefonen. Erstatte den gamle SIM-kortet med nye forhåndsbetalt SIM-kortet. Mange telefoner er kompatible med den aktuelle telefon service forhåndsbetalt kort, som en AT & T forhåndsbetalt SIM-kortet til AT & T telefoner eller en Verizon SIM card Verizon tlf.

• Aktivere forhåndsbetalte tjenesten, hvis det tidligere ikke var er aktivert. Aktivisering vil variere avhengig av hvilken serviceplan. Det kan kreve går online på en nettside og aktivere den eller yrke en antallet.