Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk fra en iPhone til Mac


Hvordan overføre musikk fra en iPhone til Mac

En iPhone er en mobiltelefon som er laget av Apple som også spiller musikk og videoer. Du kan også bruke iPhone spill og kjøre programmer. Den har en berøringsskjerm, og kobler til Internett via mobildatanettverk og Wi-Fi, slik at du kan få tilgang til Apples iTunes Store og laste ned musikk direkte til iPhone. Hvis du vil lytte til dette kjøpt musikk på Mac, kan du enkelt overføre den over benytter iTunes, et gratis program som Apple installerer på Mac-en. Du bruker iTunes til å lytte til musikk og behandle iPhone.

Instruksjoner

• Klikk på "iTunes"-ikonet i Dock på Mac å starte applikasjonen.

• Koble din iPhone til en USB-port på din Mac iPhone medfølgende USB-kabelen. IPhone vil vises som et ikon på venstre side av vinduet "iTunes".

• Klikk "File" og deretter "Forflytning kjøp fra (navn på iPhone)." All musikk du har lastet ned fra iTunes Store direkte til din iPhone nå kopierer til Mac. Klikk på "Kjøpte på (navnet på iPhone)" til venstre i iTunes-vinduet for å se musikken forflyttet over.

• Koble din iPhone fra Mac når overføringen er fullført.

Tips og advarsler

  • Vanligvis er overføring musikk enveis, fra Mac til iPhone når du synkroniserer enheter. Du kan overføre musikk du rippet fra CDer på Mac over til iPhone, men du kan ikke overføre de dratt MP3s tilbake til Mac fra iPhone, for eksempel hvis du slettet dem fra Mac og vil kopiere dem tilbake. Du må rippe CDer på maskinen igjen. Hvis du lastet ned sanger fra iTunes store til Mac, kopiert til iPhone og deretter slettet dem fra Mac, vil disse sangene overføre tilbake til Mac fra iPhone når du klikker "Overføring kjøpt musikk fra (navn på iPhone)" fra iTunes-menyen.