Nnywellness.com

Hvordan sammenligne LCD leilighet Panel TV med Plasma-TV


LCD (Liquid Crystal Display)-flatskjerm-TV og plasma TV har mye til felles med unntak av teknologien de bruker til å produsere bildene. Både plasma og LCD ha en slank profil. Plasma-TVer brukes neon og xenon gasser for å lage en god digital image. Slik teknologi tillater dem å ha en større skjermstørrelse. Hvis du planlegger på å kjøpe en av to, utføre en grundig sammenligning.

Instruksjoner

• Gå nærmeste elektroniske butikken og sjekk ut de ulike modellene som er tilgjengelige for LCD-TV og plasma-TV. Se hvis du kan visuelt skille mellom modeller. Du kan også sjekke ulike modeller online, men dette kan ikke gi deg en klar indikasjon.

• Sammenligne pris. Plasma-TVer har en tendens til å bli dyrere. Men plasma TV pleier å være litt bedre i kvalitet.

• Observere den tilgjengelige thinness av hver TV. Plasma flatskjerm-TV er tre tommer tykk i forhold til LCD TVer som er to inches tykke.

• Sammenligne skjermstørrelser tilgjengelig for begge typer. Plasma-TVer har en skjermen størrelse utvalg fra 32-63 "i alle tilgjengelige modeller. Panasonic vil tilby en 103" modell, men det er fortsatt under produksjon. På den annen side, har LCD-TV en restriktiv Skjermstørrelse varierer fra 32" til 45". Bare LG har med hell lansert en 100-tommers LCD-TV vurderinger er ventende. Klart, når det gjelder størrelse, plasma TV vises har en øvre hånd.

• Vurdere visningsvinkelen for både TV. Plasma-TVer har en betraktningsvinkel på 160 grader i forhold til 175 grader for LCD-TV. Jo bredere vinkelen, jo bedre blir du TV-bildet.

• Finn ut oppdateringsfrekvensen for skjermen. Plasma-TVer er allsidig i håndtering rask video bevegelser lik de BILLEDRØR. På den annen side, har LCD-TV hatt dårlig oppdateringsfrekvenser så langt. Dette bidrar til bedre kvalitetsbilder i plasma-TV.

• Lær om TV brenne-ins eller statisk piksler. Statiske bilder er ansvarlig for burn-in, spesielt i plasma-TV. Nye pixel orbitalfartøyet har ble utryddet denne begrensningen av plasma-TV, men eldre modellene har ikke teknologi integrering. Brenne-ins finnes ikke i LCD-TVer. Men lider de av en lignende problem kalt "beholdt pixel kostnad" som resulterer i skyggebilder, ligner på plasma brenne-tommer LCD-TV har ennå å løse statisk bilde problemet.

• Sjekk håndtering av hver TV i vekt. Plasma-TVer er tyngre sammenlignet med LCD-TV, og dermed mindre bærbare og vanskeligere å skip og håndtere. Dessuten, plasma-TV anses mer skjøre og mindre solid sammenlignet med LCD-TV. Både i vekt og holdbarhet score LCD-TV høyt.

• Sammenligne bildekvalitet. Plasma-TVer har vanligvis høyere nivåer av lysstyrke og kontrast i forhold til LCD. Men i ekstremt godt opplyst rom Plasma TV kan skjermen reflektere lys.

• Kontroller bruk eller slitasje. Plasma-TVer har tendens til bli oppvarmet for fort når i bruk som krever nøye planlegging for finne og montering. LCD-TVer er enkel å installere og vanligvis mindre utsatt for slitasje når du er i bruk.

Tips og advarsler

  • Utforsk nyere modeller av mange merker, som produserer begge typer TV. Nyere modeller er sannsynlig å ha avanserte funksjoner og færre begrensninger til deres eksisterende teknologiske mangel.
  • Sjekk ut ny AQUOS LCD TV, som er den første bærbare flatskjerm-TV i markedet.
  • Vurdere fjernkontrollen av hver modell mens sammenligne, som alle elektroniske elementet må være brukervennlig. Så gå ikke glipp av handiest komponenten, fjernkontrollen.