Nnywellness.com

Hvor å fastsette en telefon som allerede har vannskader & fungerer ikke


Fikse en vannskadet telefon å få telefonen fungere igjen uten å søke profesjonell reparasjon. Mobiltelefon garanti dekker ikke generelt vann skade med mindre du får enheten til å virke igjen på egen hånd, har du igjen for å betale for noen reparasjon eller erstatning utgifter ut av lommen. Sjansene for en vellykket reparasjon, avhengig av hvor mye tid har gått siden neddykking og hva slags vann enheten var neddykket.

Instruksjoner

• Fjerne telefonen fra strømkilden hvis du har forsøkt å slå den på ved å lade den. Selv om telefonen ser ut til å fungere fint etter eksponering for vann, slik at kraften til å kjøre gjennom den forsterker skade på telefonens innards.

• Åpne plast glidelås posen og hell ris inne det til ris fylles posen omtrent halvveis. Plasser telefonen innenfor fyll posen resten av veien med ris og forsegle den. Rice er en naturlig tørkemiddel som trekker fuktigheten fra telefonen.

• Vent minst 24 timer og deretter prøver å lade telefonen og slå den på. Hvis det ikke starter umiddelbart, fjerne den fra strømkilden - telefonen har fremdeles vann i den.

• Kontakt en profesjonell å lære om reparasjonsalternativer hvis de finnes. Ikke åpne opp din egen telefon for reparasjon hvis du har blitt opplært til å gjøre dette.

Tips og advarsler

  • Saltvann er svært skadelig for alle computer hovedkort, inkludert i telefoner, så en telefon som var vannskadet i havet er mindre sannsynlig repareres enn en skadet av ferskvann.