Nnywellness.com

Spankulere dreiemoment spesifikasjoner


Bil struts er plassert på fronten av hver forhjulsdrevne bil, og ligger på baksiden av de fleste all-hjulet og firehjulstrekk biler. Spankulere integrerer det støtdemping systemet av bilen. Støtdemping er viktig når du kjører på humpete veier, som er brolagt eller i dårlig forfatning; Hvis du ikke har støtdemping, vil du føle hver bump og bilen kan bli skadet ved overdreven bouncing eller svaiende. En strut dreiemoment er del av spankulere mekanismen.

Dreiemoment Strut Mount funksjon

Dreiemoment struts, også kjent som en dreiemoment strut mount eller spankulere dreiemoment, holde motor og girkasse fra vibrerende. En vibrerende motor og girkasse ikke bare gjør bilen ri humpete og høyt, men kan skade drivverket. Skade på drivverket kan forårsake ytterligere humpete kjøreforhold men kan også stripe overføring og føre reparasjoner som kan være kostbart. Den beste måten å diagnostisere dreiemoment spankulere feil er å se på panseret av bilen på et stoppskilt eller rødt. Hvis hetten vibrerer, kan det bety at din dreiemoment strut mount er feil.

Typer

Mens hver bil har en motor og en overføring, har hver slags bil fra en Mazda Protégé til en Ford Focus, en rekke ulike deler, inkludert dreiemoment struts.

Kostnader

Dreiemoment spankulere monterer kan være vanskelig å komme med på grunn av deres spesifisitet å merke og modell av bilen. Men er dreiemoment spankulere monterer relativt billig avhengig av merke og modell av bilen. En dreiemoment strut mount av en 1996 Toyota Camry selges for ca $19,00 i 2011.

Forsiktig

Vær alltid forsiktig hvis du vil fjerne eller erstatte din dreiemoment spankulere monterer selv. Dreiemoment spankulere monterer har spesifikke dreiemomentet innstillingen. Se avsnittet ressurser for en liste over vanlige dreiemoment innstillinger. Siden en dreiemoment strut mount er spesifikke dreiemomentet, kan de overtightened eller undertightened, som kan forårsake ytterligere skade på bilen.