Nnywellness.com

Hvordan lage en bil kjører på biodiesel


Biodiesel er sett på som en av de ledende utfordrerne i alternative drivstoff debatten; Det er både fornybar og er kraftig nok til å kjøre moderne maskiner. Å vite litt mer om hvordan du gjør bilen kjører på biodiesel er et viktig skritt i å gjøre din bil eller lastebil en grønnere og energi-uavhengige maskin.

Instruksjoner

• Bruk en diesel bil. Biodiesel er en diesel, ikke en bensin (gass) drivstoff; prøver å plassere dieselolje (biodiesel eller otehrwise) fungerer ikke i en standard, gass-drevet bil. Hvis du ikke har en diesel bil, bør du kjøpe en; Mercedes-Benz produsert dieselbiler for amerikanske forbrukermarkedet i 1980, og mange er fortsatt på veien i dag. Lastebiler er enklere å finne, som mange produsenter av kraftige lastebiler og SUVs tilbyr en dieselmotor alternativet.

• Finne en kilde til biodiesel. De fleste bensin pumpe stasjoner som tilbyr diesel selge petro-deriverte diesel - som er diesel laget fra petroleum. Noen, men selger biodiesel drivstoff, spesielt i bydeler og områder hvor offentlige kjøretøy (busser, anleggskjøretøy) kjører på biodiesel. Dette øker etterspørselen og dermed gjør mer biodiesel tilgjengelig - be prosjektlederen bensinstasjon (ikke dreng) hvis diesel de selge biodiesel og hvis han vet hvor å få noen. Også, nasjonale Biodiesel Board (se ressursene nedenfor) har mange store ressurser for å finne biodiesel selgere.

• Kjøre normalt. I diesel kjøretøy som kjører av såkalte "#2 Diesel"-dvs av diesel mandat til å ha en lav svovel innhold, det er ikke nødvendig å behandle biodiesel noen annerledes enn petro-diesel; begge vil tillate bilen skal fungere korrekt uten endringer. Hvis du har et kjøretøy som ikke #2 Diesel sertifisert (med andre ord, det ble bygget før 1993), så må du overvåke gummi rør og slanger som håndterer drivstoff siden diesel fungerer som et løsemiddel og vil (over tid) svekke linjene dine.

Tips og advarsler

  • Plasser ikke biodiesel eller petro-diesel i bensin-brenning bilen, kan alvorlig skade bilen og vil produsere store mengder tykt, hvitt damp som kan skjule visjonen om dele veien med deg; Du kan bli sitert av politiet for dette også.