Nnywellness.com

Hvordan justere bremser på en bil


Du kan bare justere trommelbremser på en bil. Skivebremser har ingen justering. Med det i tankene, bakre trommelbremser bare ta på 20 prosent av oppbremsing ansvaret for kjøretøy og hvis de blir ujusterte (gjennom normal slitasje og forsømmelse), skivebremser foran må over-kompensere og forårsake tidlig slitasje og andre problemer for bremsene. Siden det er så mange typer kjøretøy, er det også forskjellige måter å justere bakre bremsene på en bil.

Instruksjoner

Hvordan justere bremser på en bil

• Bestemme mengden av dra på bakhjulene forårsaket av justering av de bak bremsene. Dette vil bli bestemt med bilen opphøyet og ved å spinne det bakre dekket. Hvis mer enn en sving eller to skjer før hjulet stopper på egen hånd, er bakre bremsene innstilt.

• Fastslå hvilken bakbremsen justering for bilen. Mange innenlandske biler tilbyr små portholes på baksiden av backing plate justere bak bremser, har mange import biler selvjusterende bakre bremsing systemer som kan justeres når pumping på fotpedalen og/eller innstramming av parkering brems mekanismen.

• Justere bak bremser av innenlandske kjøretøy ved å fjerne gummi pluggen fra backing plate ventiler. I noen tilfeller før brems sko erstatning for bilen, ventiler kan vises som en frankert del av backing plate som skal hulles med en hammer og meisel og deretter en gummi plugg bør legges til forhindre fuktighet og smuss å komme inn bak bremsesystem. Noen av støtte platene kan tilby to ulike alternativer punch-out plugger (fordi de er produsert på hver side av bilen) så velger plugg som ville justere til star rattet i justeringshåndtaket. (Dette ville kreve fjerning trommelen for å finne ut.) Når pluggen er tilgjengelig, trykker star innstilt retainer pin med en skrutrekker og justere star hjulet for å utvide sko utover for å kontakte trommelen. Slå stjernen hjul et par ganger bruke bremsen justere skjeen og slå hjulet til du merker dra på dekk som ikke tillater dekket å gjøre flere revolusjon før den stopper.

• Justere parkering brems mekanismen av en utenlandsk bil justere bakre trommelbremser på det. Du må avgjøre om det er en lever i trommelen bremsesystem som må flyttes eller hvis kan du justere bak bremser ved å bruke og slippe parkering brems mekanismen gjentatte ganger. Dette kan også kreve stramme parkering brems håndtaket inne i bilen. Du kunne finne mutteren ned inne parkering brems mekanismen og stram den med en skralle, socket og filtypen. Du kan ikke få dra av bakre trommelbremser på en import kjøretøy som du kan manipulere på en nasjonal kjøretøy på grunn av at mange er selvjusterende, så det er bare så mye du kan gjøre.

• Sjekk brems justering av kjøretøyet regelmessig etter du har oppdaget hvordan du og prøver å komme inn i vanen med å bruke din parkeringsbremsen hver gang du parkere. Parkering brems mekanismen mange bak bremsing systemer er integrert med en selv innstilt lever eller kabel (selv på noen innenlandske biler) og du kan få mer levetid av justering av bak bremser.

Tips og advarsler

  • Mens det er så mange forskjellige typer biler og så mange forskjellige måter å justere de bak bremsene, kan det være lurt å investere i en reparasjon håndbok for bilen din å finne ut hva du kan gjøre for å holde trommelen bremsesystem justert. Denne håndboken vil fortelle deg hvordan å justere parkeringsbremsen systemet og sko og få dem som arbeider sammen for å riktig justere bakre bremsene. Det er også over justering vurdere og at mye dra bak bremser kan føre til andre problemer.