Nnywellness.com

Hvordan sette et telefonnummer i internasjonal kode


Hvordan sette et telefonnummer i internasjonal kode

Internasjonale samtaler kan være dyrt, men for noen, fortsette å være den foretrukne måte å holde kontakten med andre. Reiser i utlandet, kan du lage en internasjonal ringe å snakke med din familie eller venner hjemme. På samme måte kan du komme i kontakt med noen som bor i et annet land. For å ringe til utlandet, må du koble en kombinasjon av koder og målnummeret i riktig rekkefølge.

Instruksjoner

• Ekstern internasjonale sluttkoden, eller som brukes til å ringe ut av et område av landet som du ringer (se ressurser).

• Landskode for (se ressurser).

• Ringe destinasjon nummeret. Hvis dette tallet begynner med null, ikke slå den. Mange land krever oppringere bruke denne første siffer eller bagasjerommet kode, ringe innenlands. Det er ikke nødvendig å angi bagasjerommet koden fra et annet land.

Tips og advarsler

  • Husk på at internasjonale samtaler til en mobiltelefon er vanligvis dyrere enn internasjonale samtaler til en fasttelefon. Før du ringer til utlandet, kan du finne ut om du ringer et trådløst eller faste tall. Hvis det er noen trådløse, finne ut hvis du er en fasttelefon som du kan nå den andre personen.
  • Hvis bruker et telekort internasjonale samtaler, bli kjent med de ekstra kostnadene som du kan pådra deg (for eksempel avgifter for mottatte samtaler) eller kostnader.