Nnywellness.com

Typer TV parabol rutenettet antenner


Typer TV parabol rutenettet antenner

En parabolske rutenettet antenne er formet så å motta og sende radiobølger signaler. Den vanligste figuren er "retten" stil, vanligvis sett på boliger og leiligheter for satellitt-TV-signaler. Denne figuren er ideelt fordi det gir en bjelke å være fokusert i en bestemt retning, som er ønsket program for mange typer antenne-basert overføringer. Parabolantenne kan være skjermet eller uskjermet - begge har rutenettet strukturer.

Paraboloid

Paraboloid antenne er sentrert rundt en aksial punkt. Dette punktet kalles "feed", og det gjør arbeidet med å fokusere energien. Parabel figuren er faktisk den "reflector" og kan gjøres litt elliptisk å produsere en fan bjelke snarere enn en blyant bjelke.

Sylindrisk

Sylindrisk antenne er buet på den ene enden og flat på den andre å fokusere energi på en linje, i stedet for et punkt. Denne linjen er vanligvis en antenneledningen inn, som i bilen og radio antenne. Mobiltelefon tårnene vanligvis har sylindriske eller "stang" antenne.

Mating foran

Fronten feed parabolantenne er den normale formen for parabolantenne, med feed poenget er døde midt i aksial linjen. Større parabolantenne er vanligvis foran feed fordi de kan støtte strukturer som ikke blokkere strålen for mye.

Av aksen

Av aksen parabolantenne er vanligvis litt utenfor sentrum på mindre parabol parabol-antenne fordi en større feed støttestruktur vil resultere i et svært lossy signal. Dette er vanligvis sett på som den moderne hjem satellitt TV parabol-antennen.