Nnywellness.com

Motorsykkel gaver for menn


Motorsykkel gaver for menn

Finne den riktige gaven for din mannlig motorsykkel entusiast kan være en utfordring. Du vil finne noe som vil hjelpe ride være mer underholdende og trygt. Du kan se etter noe praktisk eller noe stilig- eller en kombinasjon av begge.

Vester

Motorsykkel vester kan komme i mange forskjellige stiler og gjør for mannen. Du kan velge en egendefinert skinn stil i horsehide eller okseskinn Lær i svart eller brun. SWAT-stil vester kommer i Lær og er vanntette. Du kan velge en motorsykkel klubb stil vest med en sømløs tilbake og pistol lommer. Fordelen med enkelt panel baksiden er han kan sette tilpasset kunstverk eller hans MC lapp på baksiden uten bekymringsfull om sømmene i veien.

Sommer hansker

Menns sommer motorsykkel riding hansker laget av eller hjort tilbyr flere funksjoner. Hanskene kan mannen å føle seg komfortabel i alle temperaturer. Den eller hjort tilbyr ham beskyttelse med slitestyrke. Eller hjort skinn strekker seg ut og ikke på langs. Denne Skjul er også unik fordi den tillater å føle kjøligere om sommeren og varmeste om vinteren.

Saddlebags

Saddlebags er motorsykkel bagasjen som han kan festes til baksiden av motorsykkelen. Saddlebag kan være egendefinerte gjort bestemt motorsykkelen han rir. Han vil få ut av en saddlebag når han er på veien reiser eller trenger et sted for hans papirer for hans tur til å fungere. Du kan finne for ham som passer sin stil er brun eller svart skinn. Du finner vanntett saddlebags som kommer i et todelt saddlebag. Du kan også velge en dual sport saddlebag laget av en kraftig nylon med uretan vanntett belegg.

Regntøy

Regntøy er en nødvendighet på hans og kan være stilig gave. Du kan kjøpe det i en to stykke satt med regn utstyr jacket og bukse laget av 100 prosent lett nylon som er vanntett. Reflekterende piping beskytter ham natten spesielt i regn mens han er ute på veien. Du finner utstyret i stil og farge for ham som svart-rød, svart og grå eller en oransje og svart dress med dobbel klaff og borrelås for å holde ham tørt.