Nnywellness.com

Hvordan endre bremseskoene på en 1970 Volkswagen


Hvordan endre bremseskoene på en 1970 Volkswagen

Nå en mye ettertraktet klassisk, 1970 Volkswagen Beetle viste seg for å være populære helt fra starten på grunn av dens oppgradert motor: 1600 Firesylindrede luftkjølt motor, som tilbød drivere lagt muskler av 57 hestekrefter. Med den ekstra løftet kom også nye sikkerhetsfunksjoner, som større blinklys, mer synlig baklysene med siden refleks og forbedret tredje og fjerde overføring tannhjul. Hvis du eier en av disse klassiske biler, holder den i god form er sannsynlig veldig viktig for deg--- og det er ikke lett å gjøre hvis du ikke kan stoppe din Volkswagen trygt. Heldigvis er skifte brems sko eller pads, relativt enkelt og billig---hvis du gjør arbeidet selv.

Instruksjoner

• Park din Volkswagen på et nivå, banet overflaten.

Løsne det lug vanskelige problemer med dekk jern eller lug mutter fastnøkkel.
Velg hjulet du vil arbeide på første og løsne de lug vanskelige problemer med dekk jern eller lug mutter fastnøkkel.

En vugge er del av en jack som kommer i kontakt med et kjøretøy.
Plass en gulvet jack under bilen ved siden av hjulet som er nærmest til midten av din Volkswagen. Line opp vugge---delen av kontakten som kommer i kontakt med bilen---med rammen.

• Øk din Volkswagen med gulvet jack inntil det er omtrent en tomme klaring mellom dekket og bakken.

• Fjerne det lug vanskelige problemer med dekk jern eller lug mutter fastnøkkel.

Skyvelære--vises her for å være klar, finner du festet rundt den øvre delen av rotoren.
Forstå dekket med begge hender og trekk den mot deg fjerne den fra bilen. Dette vil utsette caliper forsamlingen, som du finner festet rundt øverste del av rotoren. En anti-rangle våren klipp vises på overflaten av låsen åpner og lukker.

• Lirke av våren klippet med en flat skrutrekker.

Bruk en pipenøkkel for å fjerne caliper bolter.
Fjern skruene som to skyvelære med en 7mm socket skiftenøkkel.

• Trekk caliper av rotoren og fjerne bremseklossene, som ligger innenfor tykkelse. I mange tilfeller vil bremseklossene bare falle ut når caliper fjernes.

Bruk en strikk ledningen eller tau for å henge caliper fra støtdemper eller indre hjulet godt.
Suspendere caliper fra støtdemper eller indre hjulet godt med et tau eller en strikk ledningen å hindre skade bremsen linjen, som vil forbli knyttet til låsen åpner og lukker.

• Rengjør caliper og rotoren med spray brems renere og en klut.

Pass på at du ikke får fett på siden av bremsekloss som kommer i kontakt med rotoren.
Bruke en liten mengde brems fett på ryggen av nye bremseklossene, være forsiktig med å smøre sidene som kommer i kontakt med rotoren.

• Fjerne caliper fra tau eller strikk ledningen og sett inn nye bremseklossene. Kontroller at du holde dem på plass før caliper er returnert til sin posisjon på rotoren.

• Sett inn caliper bolter og stramme med en 7mm socket skiftenøkkel.

• Koble anti-rangle våren klippet og hjulet. Sikre hjulet ved å skru på det lug vanskelige problemer.

• Lavere din Volkswagen til bakken, fjerne plugg og stram det lug vanskelige problemer med dekk jern eller lug mutter fastnøkkel.

• Gjenta prosessen for hver av de tre andre hjulene.

Tips og advarsler

  • Det finnes utallige typer bremseklosser, så sørg for at du har kjøpt den riktige typen før demontere tykkelse.
  • Endre brems pads kan være en rotete affære. For å unngå å få "mekaniker hands", kan du ha et par plast- eller gummihansker.
  • Unnlatelse av å bruke brems fett til baksiden av pads vil resultere i en høyt squealing støy hver gang du tar din Volkswagen stopp.
  • Selv om du har sikkert hørt dette før, det bærer gjentatt: ikke strammes det lug vanskelige problemer. Dette kan føre til boltene å bryte eller lider skade, noe som resulterer i utrygge kjøreforhold.