Nnywellness.com

Den beste ørepropper Handleguiden


Den beste ørepropper Handleguiden

Ørepluggene er et veldig personlig valg; noen har lengre jord mens andre er bredere. Noen pinne ut av øret mens andre gå for langt inn i ørekanalen for personlig komfort. Noen øretelefonene kommer med skum jord som fungerer som vanlig ørepropper, mens andre har flens tips som øke lydisolasjon.

Laveste pris

Lovende stor lyd til en liten pris, Skullcandy håndskrift 'd Earbuds (S2INCZ serien) tilbyr kvalitet ørepropper for budsjettbevisste musikkelskere. Disse ørepluggene er spioneringen som lav-forpliktelse, funksjonelle alternativer til dyrere modeller, selger for bare $20 fra mars 2011. Med begrenset livstidsgaranti både aggressive bruk og defekte produkter, Skullcandy har cornered markedet på rimelige øreplugger. Hvert kommer med tre forskjellige størrelser av silikon øretelefoner og et lengre enn vanlig kabel.

Budsjettvennlig

Klipsch Image S4/S4i støyisolerende øreplugger mottar strålende kritikker både kvaliteten og deres fornuftig prislapp av $79, i mars 2011 priser. Dobbel-magnet microspeakers i hver øreplugg tilbyr flott lyd over flere musikksjangere, med sterk lave ender og fjern midt-serier. De kommer med en oppbevaringsboks, rengjøring verktøyet og jord i to forskjellige størrelser. Det er også en to års garanti, som er betryggende for alle bekymret for den tynn kabelen. Forbedret S4i modus - $99 per mars 2011 - tilbyr forbedret bass, mikrofon for mobiltelefon bruk og en tre-knappen fjernkontroll.

Dyrere

Tilgjengelig i en rekke farger, de Etymotic hf5 eller hf2 ørepluggene tilbyr Suveren støyisolering med jevn og balansert lyd. Disse ørepluggene levere glatte mellomtoner $120 fra mars 2011, og tett lave enden utføre godt over mange musikalske sjangere, men noen lesere nevne at høyere frekvenser mangler i enkelte hip-hop spor. De kommer med en reiseveske, en avtakbar jakkeslaget klipp og en to-års garanti, samt to størrelser av trippel-flens silikon jord og et skum tips som er mye som ørepropper. Noen kan finne disse jord ubehagelig, som de er mye lengre enn de fleste andre earbuds, imidlertid. For $20 mer har hf2-modellen en mikrofon for bruk med en mobiltelefon.

Toppen av linjen

Med en lek-skiftende ergonomisk passer og fremragende lydkvalitet, Shure SE425 fortsetter å lede flokken med sin lydisolerende ørepropper. Kontakten er forsterket med Kevlar, gjør det mer robust og praktisk talt eliminerer dunkende lyden som kan oppstå når ledningen treff klær eller hud. Hver øretelefon har dual HD-mikroelementene å levere ren, ren høyder, glatt midt-serier og dype, fyldige lave frekvenser over hver sjanger av musikk. De kommer med en hard-sidede bæreveske, rengjøring verktøyet og en kvart tomme fly adapter, samt Shure's standard passer kit med tre størrelser for både fleksible gummi og svart skum jord og ett par hver trippel-flens og universelle-plass gule skum jord. For $300, fra mars 2011, er dette det dyreste alternativet.