Nnywellness.com

Symptomer på en avkjølt drivstoff linje


Symptomer på en avkjølt drivstoff linje

Vinteren betyr flere venter på bilen å varme opp før du kjører den. Sesongen av vinteren kan føre en slew av problemene for bileiere, inkludert en frossen gassledningen. Heldigvis, leter etter noen svært tydelig symptomer kan gjennomsnittlig, ikke-mekanisk-tenkende layperson finne ut om en bil drivstoff linje har fryst.

Bilen starter ikke

På kaldere vinter morgenen, kan ikke du starte bilen---ofte, men ikke alltid, forårsaket av en frossen gassledningen. Så snart brennstoffledningen thaws, bilen vil bli god som ny (eller så godt som det var før brennstoffledningen frøs). For å fremskynde prosessen, legge til en drivstoff deicer gasstanken.

En motor som viser Over

Hvis du prøver å starte bilen om vinteren og motoren slår, men ikke publiseres, sjekk drivstofftanken. Forutsatt at opp bensin tanken er full, er den mest sannsynlige årsaken en frossen drivstoff linje. Hvis brennstoffledningen har frosset, drivstoff vil ikke bare få gjennom å drive bilen og motoren kunne ikke gnist for å bringe bilen til livet.

Bilen har vært inaktiv

Hvis bilen har satt inaktiv vinteren litt før du prøver å kjøre den, kan det godt ha en frossen gassledningen. Drivstoff linjene kan fryse bare fra den kalde natten temperaturen---sikkert den mest sannsynlige årsaken hvis ingen har drevet bilen for et par dager eller lengre.