Nnywellness.com

Hvordan fjerne tennplugger på en 1997 Dodge Caravan


I 1997 Dodge Caravan var del av tredje generasjon av van produsert av Dodge. Disse varebiler har en seks-sylindret motor for strømtilførselen kjøretøyet. Du kan fjerne tennplugger på en 1997 Dodge Caravan selv og spare penger på bilmekaniker. Den vanskelige delen i denne prosedyren innebærer tre tennplugger montert på baksiden av motoren. De er vanskelige å nå.

Instruksjoner

• Kjøre 1997 Dodge campingvogn på et solid par bil ramper. Skift bilen til parken og sett på parkeringsbremsen. Fjern nøkler fra tenningen. La motoren ca 45 minutter for å kjøle. Pop panseret.

• Koble fra batteriet negativ, svart, kabelen. Du må kanskje løft beskyttende dekselet på terminalen for å få tilgang mutteren på siden av terminal slutten. Løsne mutteren og trekk terminalen av batteriet.

• Bruk et par tennpluggen wire pullers for å trekke gummi oppstart av tennpluggen høyre-foran motoren. Knytte en tennpluggen socket til din pipenøkkel og slip den over tennpluggen. Vri mot urviserens retning til fjern tennpluggen. Gjenta denne prosessen for de andre to pluggene på forsiden av motoren.

• Plassere deg selv under 1997 Dodge Caravan. Du kan se to av de tre gjenværende pluggene. Tredje er skjult bak manifold. Fjern tennpluggen ledningene fra den første synlige pluggen ved å trekke det rett ut med hendene. Det vil ikke være nok plass til å bruke tennpluggen puller.

• Knytte en kort forlengelse, mindre enn 2 inches til kontakten. Bruk dette til å fjerne tennpluggene.

• Føl med hånden rundt eksos manifold til du finner gjenværende tennpluggen. Trekke av ledningen. Fjern tennpluggen og erstatte med en ny. Denne prosessen er vanskelig, må du gjøre det ved berøring, men det er mulig. På grunn av den trange plassen, vil du ikke kunne slå ratchet mer enn 1/2-inch eller så før den.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk alle typer socket-utvidelser som er lengre enn 2 inches under fjerning bakre pluggene, som socketen ikke lenger vil passe.