Nnywellness.com

Hvordan laste opp bilder til et kamera


Hvordan laste opp bilder til et kamera

Laste opp bilder til kameraet fra datamaskinen eller lagringsenheten vil tillate deg å ta dem med deg overalt du gå. Du trenger bare en USB-kabel som kobler datamaskinen og kameraet, og det tar bare noen minutter å gjøre.

Instruksjoner

• Sett ene enden av USB-kabelen inn i kontrollpanelet på siden eller bunnen av kameraet. Kameraet kommer vanligvis med en. Hvis ikke du kan kjøpe det på nettet eller fra din lokale elektronikk butikken.

• Installer programvaren som fulgte med kameraet på datamaskinen. Vanligvis vil det komme på en CD. Sette dette inn i stasjonen på datamaskinen og følg instruksjonene. Hvis du ikke har CD så gå til din kameraprodusentens webområde og laste ned programmet.

• Koble USB-enden av kabelen til porten på datamaskinen. Vent noen sekunder og operativsystemet finner kameraet. Det vil gjenkjenne det som ny maskinvare og bruke driverne du installert tidligere.

• Klikk på "Datamaskin" ikonet på skrivebordet og bla ned til området på midten av skjermen som sier "Flyttbare stasjoner." Du vil se kameraet oppført her.

• Venstre-klikk på bildene du vil overføre fra datamaskinen til de er høyt tent. Dra og slippe dem i din kameraikon under "Datamaskin" skjermen. Filene vil begynne overføring og du får en melding når det er ferdig.