Nnywellness.com

Hvor å hekte en Horn krets


Hvor å hekte en Horn krets

Moderne biler er utstyrt med horn av sikkerhetsgrunner. Trekke opp en horn krets varierer fra kjøretøy til kjøretøy, men det grunnleggende prinsippet er universell. Banen består av en ledning går fra en side av batteriet til en trykk-knapp bryter. Fra bryteren tar en andre ledning strøm til horn. Fra Hornet fullfører en tredje wire krets ved å koble til den andre siden av batteriet. Bryteren er vanligvis plassert på eller nær, rattet.

Instruksjoner

• Undersøke ledninger for eksisterende Hornet. Finn og telle, ledninger koblet til horn. Tilkobling til en enkelt ledning angir at hornet er jordet gjennom sin kropp i kontakt med bilen kabinettet. To ledninger indikerer at hornet er elektrisk isolert fra kjøretøyet.

• Se bilen produsentens håndboken for å fastslå om kabinettet danner den positive eller negative siden av bilens elektrisk krets. Moderne biler har en negativ chassis. Noen eldre biler kan være jordet på den positive siden av kretsen. Undersøk batteriet hvis manuell ikke er tilgjengelig, og fastslå om positive eller negative terminalen er koblet til rammen.

• Koble kjøretøy batteriet ved å fjerne positiv ledelsen på en negativ jorden kjøretøy og negative ledelsen på en positiv jorden kjøretøy. Finn horn ledningene avslutter bunnen av rattstammen. En wire går til sikringsskapet og batteriet. Den andre ledningen går til horn. Bekrefte identiteten til ledningene ved å koble en digital multimeter over dem. Angi meter å måle motstand. Trykk horn koble to ledninger. Måleren viser en lav motstand verdi. Slipp knappen å skille elektrisk ledningene - måleren viser en uendelig motstand.

• Koble ledningen fører til siden horn av kretsen til nye Hornet. Bruk enten terminal på en to-tråds horn. Horn er ikke følsom for polaritet.

• Kontroller at en enkelt-wire horn er boltet sikkert til kabinettet og at tilkoblingen er mellom ren, korrosjon gratis metalloverflater. Hvis chassis eller horn kontakt områdene er skitten, rengjør dem med Emery klut til metall skinner. Koble andre terminalen til en to-tråds horn til kabinettet av bilen eller eksisterende jord ledningen.

• Sjekk ledninger og deretter koble batteriet. Trykke ned horn for å teste krets.

Tips og advarsler

  • Erstatt Hornet midlertidig med en 12-volts lampe når gjentatte tester krets og ledninger. En glødende lampe bekrefter effekten av krets uten å forstyrre naboene.
  • Etiketten ledninger festet til forrige eller eksisterende horn eller gjør notater om farger og steder av alle ledningene, før de frakobles. Hvis ting går galt kan du deretter koble Hornet og være sikker på ledninger det riktig.
  • Horn er ikke følsom for polaritet, så en twin-wire horn kan være trygt kablet uansett, men stikker til angitte polariteten kan gjøre fremtidige feil-finding lettere.
  • Sjekk alle ledninger før ny tilkobling kjøretøy batteriet. Utilsiktet forbindelser mellom positive og negative ledninger kan føre blåst sikringer og skade på elektronisk utstyr.