Nnywellness.com

Hvor å fastsette din digitale måleinstrumenter


Biler er ofte utstyrt med digitale måleinstrumenter i deres kombiinstrumentet. Disse målere er viktig for å styre bilen og inkluderer speedometer, turteller, distansemåleren og drivstoff måleren. Hvis noen av de digitale måleinstrumenter er feil, det kan være én av tre mulige problemer: instrument cluster sikringen har brent ut, klyngens ledninger strømkontakt er løs eller måleren selv er defekt.

Instruksjoner

• Åpne din bil hood. Koble batteriet fra kjøretøyet. Bruk en socket fastnøkkel til å Frakople og fjern batteriet negative terminalen.

• Finn sikring panel i den bakre delen av motorrommet. Løft av forsiden og Finn instrument cluster sikringen. De fleste biler har plasseringen av hver sikring trykt under panelet sikringsdekselet, men hvis ikke, sjekk med brukerveiledningen.

• Fjern sikringen med en sikring-avtrekker og inspisere det nøye. Hvis tynn metall stang i sikringen er brutt, må erstatte hele sikringen. Hvis ikke, så sikringen er ikke problemet.

• Feste dekselet til sikring panel. Åpne front-venstre i bilen.

• Fjern dekker dash panel over klyngen. Vanligvis er disse panelene holdt i to til tre skruer eller bolter. Fjerne skruer eller bolter og ta av panelet.

• Fjern skruene som i klyngen. De er vanligvis plassert på forsiden av klyngen selv. Fjerne dem med en Philips skrutrekker og bruke en flat skrutrekker til å lirke klyngen mot deg. Kontroller de bakre kontaktene. Hvis noen av dem er løs, dytte dem inn på baksiden av klyngen. Hvis du finner at din digitale måleinstrumenter er fortsatt feil, må du erstatte hele klyngen.

• Koble den bakre klyngekoblinger og fjerner den fra bilen. Plasser den nye kombiinstrumentet i dashbordet og feste bak koblingene. Koble sin skruer og instrumentpanelet. Koble den bil batteriet og lukke panseret.