Nnywellness.com

Hvordan du kobler en iPhone til WMDC


Hvordan du kobler en iPhone til WMDC

Apple iPhone-brukere har tilgang til mange programmer på telefonen sin. En nøkkel funksjon kan du nyte mye er muligheten til å synkronisere informasjon mellom iPhone og datamaskinen. Selv om iTunes fungerer fint på PC, kan du koble til WMDC fordi du eier en stor musikk- eller video bibliotek før du kjøper iPhone og vil være med WMDC. Datatypen kan du overføre fra én enhet til en annen inneholder viktig informasjon, så det er fornuftig å lære hvordan du kobler en iPhone til WMDC (Windows Mobile Device Center) har tilgang til filene du ønsker.

Instruksjoner

• Gå til websiden for vindu mobil enhet-senter å dataoverføre denne programvare (se ressurser). Følg instruksjonene på skjermen til å installere WMDC på maskinen.

• Koble din iPhone til din bærbare eller stasjonære med USB (Universal Serial Bus)-kabelen som fulgte med den mobile enheten. Vent WMDC starte på egen hånd når du kobler iPhone.

• Klikk den grønne knappen som vises i den venstre delen av din WMDC boksen. Du kan overføre data som bilder, musikk og kalender informasjon på datamaskinen. Gå til innstillingene i WMDC tilpasse hvilke data som synkroniseres med iPhone.