Nnywellness.com

Tilbakestille en MP3-spiller


Tilbakestille en MP3-spiller

Tilbakestille en MP3-spiller vanligvis innebærer å trykke på en knapp eller fjerne et batteri, men disse funksjonene gjelder ikke for alle spillere. For eksempel, har noen spillere intern oppladbare batterier mens andre bruker uttakbare batterier.

En felles blant de mange typene MP3-spillere er programvaren som brukes til å administrere spilleren med en PC. Vinduer Media Spilleren 11 (WMP 11) er et program på Windows-operativsystemer som tilbyr muligheten til å "sync" med mange MP3-spillere. Det er en god sjanse du kan tilbakestille din MP3-spiller med WMP 11 og dens synkronisering og formatering.

Instruksjoner

• Koble MP3-spilleren. De fleste MP3-spillere er koblet via USB-port. Koble deg til datamaskinen, og vent til det å bli gjenkjent av operativsystemet. Du vanligvis hører lyder og se popup ikoner av din klokke på datamaskinen som angir det er anerkjent.

• Åpne Windows Media Player 11. Finn ikonet WMP 11 i Windows Start-menyen, og klikk. Det generelle utseendet på ikonet er et turkis torget, med en oransje sirkel sentrum og en peker mot trekant punktere sirkelen.

• Access "Sync"-funksjonen i WMP 11. Klikk på fanen merket "Sync." WMP 11 må litt skanne alle enheter på datamaskinen som er kompatible.

• Finn din spiller. Når du klikker kategorien "Sync" bør du få en miste-ned meny. Finne din MP3-spiller ved navn. For eksempel hvis spilleren ble produsert av "Kreative" vil den mest sannsynlig bli anerkjent med det navnet i listen over enheter. Flytte markøren til enhetens navn og hover over den. Du vil bli presentert med flere alternativer på siden.

• Starte formateringen. I tillegg menyalternativene, finne "Format", og klikk den. Avhengig av din MP3-spiller, kan du bli presentert med andre alternativer og advarsler. Lese dem nøye når du fortsetter å sikre du få ønskede resultater.