Nnywellness.com

Hvordan laste ned Raw-filer fra et Canon 40D til Adobe CS3


Hvordan laste ned Raw-filer fra et Canon 40D til Adobe CS3

Digital fotografering har tatt av de siste årene som digitalkameraer blir mindre dyre og høyere kvalitet, gjør den gjennomsnittlige brukeren erfaring bedre enn med tradisjonelle filmbaserte kameraer. En annen del av suksessen til digitale medier er overflod av relativt billig programvare som brukes for redigering av digitale bilder. Men er det en læringskurve å bli helt fortrolig med teknologien.

Instruksjoner

• Oppdateringen plug-ins for CS3. Kontroller at du har oppdatert camera raw plug-in til den nyeste versjonen (. http://www.adobe.com/products/photoshop/cameraraw.html). Hvis du har hatt problemer med nedlasting råfiler før, kan da dette være det eneste du trenger å gjøre for å fikse problemet. 40D kameraet ble produsert før utviklingen og utgivelsen av CS3.

• Koble kameraet til datamaskinen ved å sette inn USB akkorden til portene på kameraet og datamaskinen henholdsvis. Hvis datamaskinen ikke registrerer at en enhet er tilkoblet, så prøve koble USB akkorden og deretter reinserting USB akkorden igjen.

• Behandle råbilder ved å velge et raw-bilde ved hjelp av Adobe Bridge. Velg "Fil" i menyen etterfulgt av "Åpne i Camera Raw". Du kan også bruke "Kontroll + R" som en tastatursnarvei. Klikk "Ferdig" for å godta endringene og justeringer i camera raw dialogboksen. Klikk "Åpne" for å behandle justert råbildebehandling kopien i Photoshop.

• Importere camera raw-bilder i Photoshop ved å velge raw-filer i Adobe Bridge. Velg "File" fra menylinjen øverst på skjermen, åpne, Photoshop CS3. Dobbeltklikk på bildene som du vil importere, og klikk på "Åpne" mens du trykker på "Skift" for å åpne bildet som et smartobjekt. Deretter kan du dobbeltklikke smartobjektlaget som inneholder raw-filen for å justere camera raw-innstillingene.

• Konvertere raw-filen til en DNG, som er en annen type raw-format. Bruk dette trinnet hvis du fremdeles skrånende dataoverføre råfiler i CS3. Du må laste ned DNG Converter fra Adobe (. http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=3731). Converter er et gratis verktøy som konverterer filer til DNG raw-filer. DNG er overlegen tradisjonelle raw-filer fordi det presenterer en åpen standard for proprietære og unike raw-filer opprettes og gir mulighet til å katalogisere raw-filer i et enkelt format.

Tips og advarsler

  • RAW-bildefiler tar opp mye minne på harddisken. Du må sikkerhetskopiere raw filer til en ekstern kilde eller rydde opp harddisken fra forrige bildefiler.