Nnywellness.com

Hvordan å montere en Plasma-TV


Hvordan å montere en Plasma-TV

Montering en plasma-TV er ikke så vanskelig som det kan virke. Det er ikke mange skritt involvert, og ingen verktøy eller faglig kunnskap er nødvendig. Moderne TVer er bygget for montering på vegger. På baksiden av disse TV kalles lite tilkoblinger VESA hull som kobler TVEN til et veggfeste.

Instruksjoner

• Bruke en stud finder, Finn to loddrette stenderne i veggen der du henger TV. Plasseringen av stenderne bestemmer hvor TV blir plassert langs veggen.

• Hold veggbraketten fra veggfestet mot veggen slik at monteringshullene på braketten linje med stenderne. Sett inn opphold skruer gjennom for veggbraketten og bruke en fastnøkkel til å stramme inn stenderne. Opphold skruer kommer med veggtykkelsen.

• Plass et teppe over skjermen på TV og lå TV med billedsiden ned. Plass TV braketten fra veggfestet mot baksiden av TVEN. Det er hull på begge baksiden av TVEN og monteringen; justere disse VESA hull og sette inn VESA skruer på veggfestet gjennom TV braketten og stram inn på baksiden av TVEN med en stjernetrekker.

• Løfter TVEN forsiktig så TV braketten vender utover og justere tilkoblinger av TV braketten med tilkoblinger på veggbraketten, så stramme tilkobling skruene med en stjernetrekker