Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk fra en iPod Nano til en BlackBerry Curve


Hvordan overføre musikk fra en iPod Nano til en BlackBerry Curve

For å overføre musikk fra en iPod Nano til en BlackBerry Curve, må du først bruke en iPod-kopiering programmet å rippe musikk fra iPod Nano, og deretter bruke BlackBerry Media Sync programmet på din PC eller programmet BlackBerry Desktop Manager for Macintosh-maskinen til å overføre filer til din BlackBerry Curve. IPod-kopiering programmer er tilgjengelig online og tilbyr en begrenset gratis prøveversjon for å teste programvaren. BlackBerry Media Sync og Desktop Bestyrer programmene er tilgjengelige gratis på den offisielle BlackBerry området.

Instruksjoner

• Åpne iPod-kopiering programmet på datamaskinen, og koble iPod-kabel til iPod dock-tilkobling nederst på iPod. Koble den andre enden av kabelen til datamaskinens USB-port.

• Klikk kategorien "Lyd" eller "Musikk" i programmets sidepanelet, og Merk av for spillelisten du ønsker å overføre. Klikk "iPod til datamaskin"-knappen nederst i programvinduet overføre filer.

• Koble iPod-kabelen fra datamaskinen når synkroniseringen er fullført, og Avslutt programmet iPod-avskrivning. Koble BlackBerry USB-kabelen inn i bunnen av BlackBerry Curve, og plugg den andre enden av kabelen til datamaskinens USB-port.

• Klikk "Start" på Pcens oppgavelinjen og klikk "Programmer", "BlackBerry" og "BlackBerry Media Sync." For Macintosh-maskiner, åpne programmappen i Finder og dobbeltklikk ikonet "BlackBerry Desktop Manager".

• Velg kategorien "Musikk" og Merk av for spillelisten du overført fra iPod Nano. Klikk "Sync"-knappen, og klikk "OK".