Nnywellness.com

Metoder For Auto vindu missfarging


Metoder For Auto vindu missfarging

Missfarging din bil windows holder bilen kjøligere på varme dager og gir bedre synlighet i lyse sol. Hver stat har imidlertid annerledes vindu missfarging lover. Windows kan ikke være for mørke. Kontakt lokale myndigheter før du velger en farge for bilen. Enten du missfarging selv eller leie en profesjonell bedrift, er det flere metoder for auto vindu missfarging å velge mellom.

Fabrikken missfarging

Mange av dagens biler kommer med fabrikken missfarging.
De fleste biler kjøpt i dag kommer med fabrikken fargede installert windows. Missfarging ligger mellom lag av glass og påvirkes ikke av slitasje eller kjemikalier slik etter fabrikken missfarging er. Heller vil fabrikken missfarging visne, rive eller krøller. Det er langt den enkleste og mest holdbare missfarging tilgjengelig.

Profesjonell missfarging

Det er dusinvis av profesjonelle vindu missfarging selskaper i og rundt de fleste byer. Vindu missfarging er en vanskelig oppgave fagfolk ikke bare har kompetansen som trengs til perfekt tone bilvinduene, men også de beste verktøyene og rekvisita kreves. Besøk fargetone butikken før slippe av kjøretøyet. Anmode å se eksempler på deres arbeid. Også finne ut hvor mange forskjellige missfarging filmer de tilbyr. Det bør være et bredt spekter av valg, ikke bare én eller to.

Pre-cut fargetoner

For de som ønsker å bruke auto missfarging seg det er selskaper som vil kutte nyansen din merke og modell av bilen. Når du mottar fargetone stykker, bare legge dem ut og matche brikkene med det tilhørende vinduet. Rengjør innsiden av hvert vindu. Bruke en missfarging løsning laget spesielt for auto tone film på innsiden av vinduet. Fjern den beskyttende støtte fra hvert stykke fargetone like før du bruker den. Plasser filmen, og bruke nal for å fjerne luftbobler og overflødig væske.

Ruller med fargetone

Kjøpe fargetone i en roll er den billigste missfarging bil windows. Men er det også den mest arbeidskrevende. Gjør en mal for hvert vindu med papp eller plakat. Legge hver mal over filmen og sporstoffer bildet med en markør. Kuttet bildet ut med saks. Rengjør innsiden av hver bilvinduet. Spray vinduet med missfarging løsning, skrelle bort støtte filmen og plasser nyansen i vinduet. Bruk en nal fjerne bobler og overflødig vann.

Spray-on missfarging

Spray-on farge fungerer mye det samme som spraymaling.
Spray på vindu missfarging brukes akkurat som alle andre spraymaling. Beskytt alle omkringliggende overflater med avisen og maskeringstape. Rengjør vinduet interiør. Holder sprayboks om 12 tommene fra glasset, bruke en lys med pels hele overflaten. Tillate 20 minutter for å tørke og deretter bruke en andre strøk. Fortsett denne prosessen inntil den ønskede missfarging effekten er oppnådd.