Nnywellness.com

Instruksjoner for AC-enhet for en 1990 Chevrolet bil


Alle 1990 Chevrolet kjøretøy utstyrt med en fabrikk-installert a/c enhet. A/c-enheten har mange alternativer og funksjoner som kan brukes til å øke din komfort mens du kjører. Selv om det kan være små forskjeller mellom kjøretøy, for eksempel plasseringen av noen knapper, for hver knapp uendret og er ganske enkel å bruke.

Instruksjoner

Varmesystem (uten klimaanlegg)

• Plasser nøklene i tenningen av Chevy bil og slå på motoren.

• Aktivere AC-enhet ved å bytte fan knotten, ligger helt til venstre av AC enhet, til høyre. Det er fire posisjoner for fan. Den "-" angir plasseringen av og "+" angir maks plassering. De andre to posisjonene er fortsatt på, men ikke like kraftig som "+" posisjon.

• Spaken temperaturen på høyre for AC-enhet for å kontrollere temperaturen i bilen. Spaken mot "+" tegnet for varmere luft eller mot den "-" Registrer for kjøligere luften.

• Spaken funksjon, ligger temperatur spaken, til de tre ulike posisjonene å utnytte de forskjellige funksjonene av AC enhet. Høyre plasseringen er innstillingen defroster og kan brukes til å fjerne tåke eller is fra frontruten innstillingen midten, kjent som varmeapparatet, lar oppvarmet luft komme i nærheten gulvet, som er ideelt for kulden situasjoner. Vent-innstilling, eller venstre innstilling, er innstillingen for vanlige og lar luft å strømme ut av luften vents. Plassere spaken mellom posisjoner kan du samtidig bruke begge innstillingene.

Elektronisk klimaanlegg System

• Plasser nøklene i tenningen av Chevy bil og slå på motoren. AC systemet har en lys skjerm viser hvert system når det kjøres. For å aktivere a/c system, bare trykk på a/c-knappen.

• Trykk på "Kalde/varme"-knappene til å justere temperaturen. Trykk på "Kald" knappen vil senke temperaturen mens å trykke knappen "Hot" vil ta det.

• Å trykke på knappen avriming på øverst til høyre på a/c-enheten vil operere defroster. Trykk på høyre knappen slår på ovnen. Trykke øverste venstre knappen vil aktivere ventilen, tillate luftstrømmen å komme ut gjennom åpningene.

• Trykk vifte kontroll for å velge hastigheten på viften. Det finnes fire innstillinger:, med lav, med Hei eller Hei. Trykk på "Max" knappen vil recirculate luften i bilen og vil gi deg maksimal kjøling. Det kan også brukes til å holde støv ut av kjøretøyet.

• Trykk på "Off"-knappen for å slå av alle funksjonene.