Nnywellness.com

Fjerne den bakre dekket på en Honda Goldwing


Honda Goldwing er kjent for sin pålitelighet, størrelse, enkelt vedlikehold og komfortabel tur. Dessverre, når en ulykke inntreffer, og bakhjulet av sykkel må gå av, om å fastsette en flat eller arbeide på den Goldwing stasjonen linje, det kan være ganske en prøvelse. Få din Goldwing tilbake på veien i tid å fjerne det bakre dekket fra sykkelen hjemme.

Instruksjoner

• Legge ned et stort stykke av tepper eller andre mykt stoff for motorsykkel hviler på mens du arbeider. Sykkelen vil ikke være på sin kickstand siden stå ikke øker bakhjulet høy nok av bakken å fjerne den.

• Tips motorsykkelen sakte og forsiktig mot stoff eller teppe og legge den på høykant. Du kan spørre en venn for å hindre utilsiktet skade din Goldwing. Sykkelen skal hvile på chrome vaktene, ikke på plast.

• Bruk en hylse eller kombinasjon fastnøkkel til å komme bak venstre bakre fender og angre fender festeboltene. Med fender på motorsykkelen, burde du se det fem lug vanskelige problemer som holder bakhjulet på sykkelen.

• Bruk en kombinasjon fastnøkkel eller store socket skiftenøkkelen for å fjerne det fem lug vanskelige problemer holder bakhjulet på plass. Løsne og fjerne aksel å tillate hjulet utenfor baksiden av motorsykkelen.

• Erstatte bakhjulet ved å sette den tilbake på plass, erstatte akselen og fem lug nøtter så snurpes dem. Erstatt fender og sykkelen er klar å gå. Pass på at alle boltene er strammet for å unngå en kollisjon eller andre feil på baksiden av sykkelen.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje en venn eller to for å senke sykkelen for arbeid, og løft den når du er ferdig. Spar ryggen din. Ikke vær redd for å be om hjelp.